.

Utilizatorii Razer au acum posibilitatea de a se conecta anonim prin opțiunea Guest Account la aplicația Razer Synapse 3. Aflată în momentul de față în stadiul de beta, Synapse 3 este aplicația IoT care permite personalizarea la un nivel avansat a produselor Razer compatibile. Astfel, prin această aplicație utilizatorii pot schimba funcțiile butoanelor, pot crea comenzi macro și pot personaliza efectele de iluminare Razer Chroma și Philips Hue. Lista produselor compatibile include printre altele și popularul mouse de gaming Razer DeathAdder Elite și tastatura mecanică de gaming Razer Huntsman Elite.  
     
Până acum utilizatorii de Synpase 3 au fost nevoiți să se înregistreze pentru Razer ID folosind o adresă de e-mail. În prezent există peste 60 de milioane de utilizatori ce dețin conturi Razer ID. 
 
Prin opțiunea Guest Account, utilizatorii pot alege să se conecteze anonim, ceea ce le oferă control sporit asupra intimității online, păstrând totodată accesul la majoritatea funcțiilor oferite de aplicațiile și serviciile Razer. Noua opțiune de Guest login permite logarea la aplicația Synapse, fără să mai fie necesară o conexiune activă la Internet.
 
O altă aplicație care utilizează funcția Guest Login este versiunea pentru PC a Razer Cortex, care le oferă jucătorilor diferite recomandări, ea având atât rolul de aplicație care ușurează pornirea jocurilor, cât și de unealtă de optimizare a performanței PC-urilor. 
 
Update-ul de software care include funcția de Guest Login se află în implementare pentru utilizatorii din toată lumea.
 
Pentru a descărca cea mai nouă versiune a aplicației Razer Synapse 3, vizitați această pagină.