.

Începând cu 11 noiembrie 2008, RCS&RDS aduce două modificări ofertei de servicii de Acces Internet pentru companii: creșterea de până la 2,5 ori a lățimilor de bandă pentru pachetele RDS.Net Acces și reducerea tarifelor pentru toate pachetele adresate companiilor, cu până la 25%.

Reprezentanții companiei susțin că odată cu noile tarife pentru pachetele RDS.Net Acces pentru companii, în valoare de 15, 22 și 30 Euro/lună (fără TVA) cu viteze de transfer în Internet de 10, 15 respectiv 20 Mbps, RCS&RDS oferă cea mai competitivă soluție de conectare la Internet de pe piața de profil.

Totodată, noile pachete de acces Internet le oferă clienților până la 4 linii telefonice fixe plus 4 telefoane mobile. Aceste linii au abonamentul gratuit și le oferă clienților trafic nelimitat în rețelele RDS.Tel si Digi.Mobil.

RCS&RDS completează pachetul de servicii cu ofertele de găzduire server (colocare) în noul Data Center RCS&RDS, prin care la un tarif lunar de 100 Euro se oferă acces în rețeaua metropolitană la 100 Mbps. Pachetul de servicii este completat și cu ofertele de găzduire pagini web și e-mail pentru care tarifele lunare pornesc de la 3 Euro pentru un spațiu total găzduit de 800 Mbytes și facilități complete de administrare, utilizând platforma Plesk.