.

Începând cu luna martie 2012, RCS & RDS a redus și a unificat tarifele pentru convorbiri inițiate din rețeaua sa de telefonie fixă și mobilă către alte destinații fixe și mobile din România - reduceri cu până la 54% pentru convorbiri în alte rețele naționale fixe și mobile.

 

Reducerile se aplică tuturor abonamentelor, cu excepția celor gratuite. Abonații serviciilor Asociat și Nelimitat plătesc din această lună pentru apeluri către alte rețele mobile naționale, un singur tarif, de numai:

 

•0,062 euro/minut, dacă sunt abonați la Digi Tel Asociat, în valoare lunară de 5 lei

 

• 0,0372 euro/minut, dacă sunt abonați la Digi Tel Nelimitat și Digi Mobil Nelimitat, în valoare lunară de 2,48 euro.

 

Aceste tarife unificate și reduse cu 54% sunt valabile atât pentru abonații actuali ai companiei cât și pentru abonații noi. Noile abonamente de telefonie aduc suplimentar, convorbiri cu 50% mai ieftine către rețele fixe naționale și tarif unic pentru convorbiri către aceste destinații, în funcție de abonament. Totodată, RCS & RDS vine cu prima ofertă de convorbiri nelimitate către toate rețele fixe naționale, în cadrul abonamentului de telefonie fixă de 2,48 euro lunar.

 

Suplimentar, clienții RCS & RDS de telefonie mobilă pot beneficia de cele mai bune tarife lunare de acces pentru date/Internet pe mobil cu trafic nelimitat: 0 lei, dacă achiziționează și un abonament de Internet fix sau 10 lei - fără achiziționarea unui pachet de Internet fix.

 

Noile abonamente de telefonie fixă ale RCS & RDS sunt În Familie, de 1,24 euro și Național, de 2,48 euro lunar.

În Familie asigură legătură permanentă cu familia și prietenii prin convorbirile nelimitate în rețelele Digi și prin tariful scăzut către alte rețele fixe, de numai 0,0124 euro/minut. Cei care optează pentru acest abonament vor plăti doar 0,062 euro/minut pentru apeluri către alte rețele mobile.

 

Național aduce convorbiri nelimitate în toate rețelele fixe naționale și în Digi Mobil, plus un tarif și mai mic pentru apeluri către alte rețele mobile: numai 0,0372 euro/minut.

 

Pentru telefonia mobilă, noile abonamente sunt: În Familie, de 1,24 euro și Plus, de 2,48 euro lunar. Digi Mobil În Familie oferă tarife similare cu abonamentul de telefonie fixă cu aceeași denumire. Cei care au nevoie de convorbiri cu preț redus în toate rețelele de telefonie, vor opta pentru Plus și vor avea: 0 euro în rețea, către fix și mobil, 0,0124 Euro/minut către alte rețele fixe și 0,0372 euro/minut către alte rețele mobile naționale.

 

Toate tarifele conțin TVA.

 

Informații detaliate despre noua ofertă sunt disponibile la www.rcs-rds.ro, la numerele de telefon 031.400.4600, 031.400.7777 și *777 (apelabil din Digi Mobil) sau în oricare dintre punctele de prezență ale companiei.