.

Pe14 decembrie RCS & RDS a lansat platforma online de televiziune Digi Online, ca aplicație disponibilă pentru smartphone și tabletă. Aplicația poate fi descărcată din Google Play Store - pentru echipamentele cu sistem de operare minim Android 4.0 și din App Store - pentru echipamentele Apple minim iPhone 4 și iPad 2. În viitorul apropiat, Digi Online va fi disponibil atât pe site-ul www.digi-online.ro, precum și pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows. Cu noua platformă, abonații Digi au acces la divertisment și informație, de oriunde, 24 ore din 24! Pe Digi Online, utilizatorii pot urmări competiții sportive naționale și internaționale, emisiuni, știri de ultimă oră și informații despre filme, muzică și documentar.

Abonații companiei vor putea viziona gratuit secțiunile și programele din aplicație:

LIVE-urile Digi Sport 1, 2 și 3 și Digi24 - național și regional (7 stații locale)

importante competiții sportive transmise exclusiv online

emisiunile difuzate la Digi24 și Digi Sport, plus arhivele acestora

știri din toate domeniile - actualitate, economic, sport, gadget, timp liber, internațional

Aplicația este disponibilă GRATUIT pentru abonații RCS & RDS care au contractat și televiziune și internet fix și poate fi accesată de pe dispozitive conectate la rețeaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Accesarea conținutului platformei se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie să îl creeze în contul lor de client de pe www.rcs-rds.ro.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații în Romania, Ungaria, Cehia, Spania și Italia. Compania și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 270 orașe din țară. RCS & RDS este și prima companie de telecomunicații din România care a investit în conținut media, compania deținând propriile televiziuni: 3 canale de sport, cu cele mai puternice competiții din România și din lume - Digi Sport 1, 2 și 3, o televiziune de știri cu 7 stații locale - Digi24, un canal de film Pay-TV - Digi Film și 3 canale de documentare - Digi World, Digi Life și Digi Animal World.