.

RCS & RDS oferă începând din această lună, servicii de telefonie mobilă celor peste 1.000.000 de rezidenți români din Italia. Aceasta este a doua intrare a operatorului telecom român într-o țară străină cu un serviciu de telefonie mobilă, după lansarea telefoniei mobile în Spania, în 2008.

 

RCS & RDS este singurul operator de telefonie mobilă din România care vine cu o ofertă dedicată consumatorilor români din Italia. Digi Mobil Italia, cartela preplătită cu convorbiri incluse și cu cele mai mici tarife cuprinse într-o ofertă adresată românilor din Italia, prezintă de fapt, avantaje pentru românii din 3 țări, Italia, România și Spania.

 

Cartela preplătită Digi Mobil Italia, în valoare de 5 euro (fără TVA), conține 300 minute incluse, pe care utilizatorii le pot folosi pentru convorbiri în rețelele mobile Digi din cele 3 țări și în rețeaua fixă Digi Tel din România. Cele 300 minute de minute pot fi reportate în luna succesivă în cazul în care clientul nu le-a utilizat pe toate în perioada pentru care a reîncărcat cartela.

După consumarea minutelor incluse, abonații pot vorbi în toate aceste rețele Digi cu un preț fără concurență, de numai 4 cenți/minut. Un alt beneficiu important al ofertei Digi Mobil Italia este tariful cel mai mic pentru convorbiri în alte rețele fixe și mobile din România, de numai 5 cenți/minut. Taxarea la secundă și lipsa taxei de conectare pentru cele 300 minute incluse sunt elemente care lipsesc din oferta concurentă locală și completează avantajele cartelei Digi Mobil Italia.

 

Digi Mobil Italia poate fi utilizată fără o schimbare a cartelei atât pe teritoriul Italiei cât și pe cel al României, astfel încât, atunci când se află pe teritoriul țării natale, utilizatorii să poată folosi la fel de ușor cartela cumpărată în Italia. Când primesc cartela Digi Mobil Italia, clienților li se comunică și numărul pe care îl vor avea pentru utilizare pe teritoriul României, astfel ei pot anunța imediat pe ce număr pot fi contactați când sunt în țară.

 

Pentru convorbirile inițiate de pe teritoriul României către România, se aplică tarifele locale ale operatorului RCS & RDS. Practic, în România, clienții Digi Mobil Italia pot vorbi la tarifele extrem de mici de care beneficiază și restul abonaților Digi Mobil România, fără să opereze nicio schimbare. Totodată cât timp sunt în România, pot fi găsiți la telefon de către cunoscuții lor din Italia la fel de repede și ușor ca atunci când se află în țara de rezidență, pentru că toate apelurile dinspre Italia sunt directate automat pe numerele corespunzătoare din România.

 

Familiile din România ale celor plecați în Italia au acum posibilitatea să vorbească mult mai ieftin cu rudele lor, putând iniția apeluri tarifate cu doar 4 cenți/minut, în cadrul abonamentelor Digi Mobil România.

 

Cartelele Digi Mobil Italia vor putea fi achiziționate din Italia, de la distribuitorii autorizați Digi Mobil. Digi Mobil Italia va dezvolta în curând și o rețea de distribuție alcătuită din magazine românești, intenționând să ofere un avantaj în plus comunității românești din Italia.

 

Informații despre noua ofertă Digi Mobil Italia de la RCS & RDS sunt disponibile la www.digimobil.it, la 0039.373.003.4077 - număr apelabil din orice rețea, 4077 - apel gratuit din rețeaua Digi Mobil Italia, *4077 - apel gratuit din Digi Mobil România.