.

RCS & RDS a lansat recent oferta sa de Internet mobil, Digi Net Mobil - Internetul mobil cu cel mai mic preț din România, cu viteze de acces de până la 7.2 Mbps în județele Bihor și Timiș, urmând să extindă oferta la nivelul tuturor marilor orașe din România, până la finele acestui an. De el vor beneficia atât clienții actuali ai companiei cât și cei care nu au achiziționat încă unul din serviciile RCS & RDS și momentan doresc doar noul Digi Net Mobil.

În acest moment, în restul rețelei naționale 3G a RCS & RDS oferta de internet mobil este disponibilă la viteze de acces de până la 384 kbps.

Digi Net Mobil cu rate de transfer de până la 7.2 Mbps, trafic nelimitat și abonamente de până la 15 lei (inclusiv TVA) este disponibil atât pentru clienții persoane fizice cât și pentru zona de business, pe telefoanele mobile sau prin modem care se conectează la portul USB al unui computer sau laptop.

Pentru conectarea la internet pe telefonul mobil este necesar ca terminalul să aibă încorporat un modem de date 3G. Pentru a beneficia de viteza dorită (7.2 Mbps), modemul din telefonul abonatului va trebui să permită această viteză.

Pentru utilizarea Digi Net Mobil pe computer, RCS & RDS oferă un modem USB de date 3G: în custodie – pentru abonații deja existenți și contra cost – pentru cei care doresc doar internet mobil de la RCS & RDS.

Clienții companiei au avantajul unei oferte de internet mobil adaptate cerințelor lor, în funcție de serviciul deja achiziționat de la RCS & RDS: fie în abonament gratuit sau de maxim 10 lei (inclusiv TVA), fie în varianta costuri per trafic.

Abonații care beneficiază de serviciul de internet de la RCS & RDS pot opta pentru internet mobil la 10 lei (inclusiv TVA) sau gratuit, astfel: în cazul abonaților de internet Cable Link si Fiber Link 1 (internet cu viteze de până la 30 Mbps internet și metropolitan) opțiunea pentru internet mobil presupune plata unui abonament lunar de 10 lei (inclusiv TVA) iar în cazul abonaților săi de Cable Link și Fiber Link 2 (internet cu viteze de până la 50 Mbps internet și metropolitan)  RCS & RDS are o ofertă specială, internet mobil gratuit cu trafic nelimitat, cu viteze de până la 7.2 Mbps și echipament în custodie (modem USB).

Abonații serviciului de telefonie mobilă la 2 euro/lună cu convorbiri nelimitate în rețeaua RCS & RDS, precum și cei care nu plătesc abonament pentru telefonia mobilă dar plătesc exclusiv convorbirile în această rețea sau convorbirile plus un abonament la un alt serviciu al companiei, pot beneficia de această viteză de acces și în afara unui abonament cu cost lunar la internet mobil, pentru 0.05 euro/1 MB, respectiv 0.1 euro/1 MB. Oferta este disponibilă pe orice telefon mobil care încorporează un modem 3G și permite o rată de transfer de până la 7,2 Mbps.

Pentru cine dorește să beneficieze doar de oferta de internet mobil a RCS & RDS, compania are disponibil acest serviciu în abonament de 15 lei (inclusiv TVA), cu următoarele caracteristici: viteze de până la 7.2 Mbps, trafic nelimitat inclus și echipament de acces la un cost de 55 euro (fără TVA).

Informații suplimentare despre întreaga ofertă de servicii, inclusiv despre internetul mobil Digi Net Mobil al RCS & RDS puteți obține din urmatoarele surse: în punctele de prezență și în Call Center-ul companiei, la adresa clienti@rcs-rds.ro sau pe www.rdstel.ro.

RCS & RDS și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 200 orașe din țară. RCS & RDS este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit și este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă.

De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicații din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel și telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piață.

RCS & RDS este o companie modernă, cu o experiență de 15 ani în furnizarea soluțiilor de telecomunicații. Operatorul de telecomunicații are 6500 angajați și dispune de un număr de peste 200 puncte de prezență la nivelul întregii țări. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații și în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația și Serbia.