.

Noii clienți ai companiei primesc tot atâtea luni de gratuitate la plata abonamentelor câte servicii achiziționează. RCS & RDS derulează în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2010, campania promoțională „4x4, 16 luni de servicii gratuite", în care orice nou abonat beneficiază de luni gratuite de abonamente în număr egal cu numărul de servicii achiziționate. Noii clienți ai companiei vor primi abonamente gratuite în sistem 4x4, 3x3, 2x2, 1x1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4X4 - 4 servicii X 4 luni gratuite

 

(4 luni de abonament gratuit pentru fiecare din cele 4 servicii Digi nou achiziționate)

 

3X3 - 3 servicii X 3 luni gratuite

 

(3 luni de abonament gratuit pentru toate 3 serviciile Digi nou achiziționate)

 

2X2 - 2 servicii X 2 luni gratuite

 

(2 luni de abonament gratuit pentru fiecare 2 servicii Digi nou achiziționate)

 

1X1 - 1 serviciu X 1 lună gratuită

 

(1 lună de abonament gratuit pentru 1 serviciu Digi nou achiziționat)

 

 

 

Oferta de tip „4X4" este echivalentă cu 16 luni de servicii gratuite pentru cei care se abonează la pachetele din oferta RCS & RDS. Aceștia economisesc contravaloarea a până la 16 abonamente la serviciile Digi, în funcție de serviciile contractate.

Lunile în care abonamentele sunt oferite gratuit de către RCS & RDS sunt primele din contract.

 

Cei care doresc să se aboneze în timpul promoției, pot face orice combinație între serviciile Digi pe care vor să le contracteze: televiziune Digi TV, internet Digi Net, internet mobil Digi Net Mobil, telefonie fixă Digi Tel, telefonie mobilă Digi Mobil. În cazul achiziționării mai multor servicii de același tip, promoția este valabilă numai pentru unul dintre ele. Gratuitatea de până la 4 luni de abonament le aduce noilor clienți ai companiei, economii de până la 336 lei (inclusiv TVA).

 

Noua ofertă promoțională a RCS & RDS are multiple avantaje: clientul dispune de flexibilitate crescută în alegerea serviciilor iar oferta îi acoperă complet necesitățile de servicii de telecomunicații. În plus, promoția „4X4, 16 luni de servicii gratuite" asigură bonificații maxime pentru necesități maxime.

 

„Ca și până acum, mergem pe o variantă flexibilă de abonamente, în pachete complexe care conțin combinații între oricare dintre serviciile noastre. Clientul nostru își poate configura singur pachetul de care are nevoie, el este singurul care decide ce variantă de pachet i se potrivește. Ceea ce oferim acum în plus, este perioada extinsă de gratuitate pentru toate abonamentele, un client nou care dorește să aibă toate cele 4 servicii de la noi ajungând cumulat la 16 luni de servicii gratuite. Intenția noastră este să ne atragem clienții cu oferte stimulative chiar în momentele în care aceștia au mare nevoie de ele. Am lansat promoția înainte de sărbătorile de Paște și o închidem după perioada preliminară a verii. În acest interval oamenii sunt mai orientați către divertisment, mobilitate și comunicare. Și doresc să aibă acces ușor și rapid la televiziune de calitate, cu număr mare de programe, la internet de mare viteză și la oferte complexe de telefonie fixă și telefonie mobilă. Noi le putem oferi pe toate, în condiții optime: televiziune digitală la preț de televiziune analogică, televiziune prin satelit cu minim 14 lei (inclusiv TVA), internet de până la 100 Mbps și telefonie fixă plus telefonie mobilă cu prețuri de maxim 2 euro (fără TVA) și convorbiri nelimitate în rețeaua fixă și mobilă a RCS & RDS", precizează Niculae Pleșa, Vicepreședinte Operațiuni Comerciale și de Marketing al RCS & RDS.

 

Informații detaliate despre campania promoțională „4X4, 16 luni de servicii gratuite" a RCS & RDS puteți găsi la http://www.rcs-rds.ro/4x4-16-luni-de-servicii-gratuite/promo.html sau la 031.400.4600.