.

Începând cu luna noiembrie 2009, RCS & RDS a lansat campania de promovare a ofertei de servicii, „Digi - telecomunicații pentru familia ta". RCS & RDS finalizează astfel strategia de unificare a brandurilor sale sub un singur nume: Digi, servicii complete de telecomunicații – televiziune Digi TV, Internet Digi Net, telefonie fixă Digi Tel, telefonie mobilă Digi Mobil.

 

Ieftin si bun? RCS&RDS pretinde ca ofera cea mai avantajoasă ofertă din piata telecom: 4 servicii la preț de 2

 

Ca o solutie la conditiile actuale de criza, compania RCS & RDS propune clienților sai "cea mai avantajoasă ofertă de telecomunicații din România", dupa cum pretinde compania. E vorba despre "cele mai atrăgătoare prețuri comparativ cu cele ale concurenților pentru oricare dintre serviciile televiziune, internet, telefonie fixă și telefonie mobilă. Însă avantajul abonaților RCS & RDS este oferta unică de care dispun, pachetul de patru (4) servicii la preț de două (2), care acoperă toate necesitățile de telecomunicații ale unei familii", anunta intr-un comunicat oficialii RCS&RDS.

 

Abonații companiei pot achiziționa pretul de 52 lei (inclusiv TVA) urmatoarele servicii:

 

· televiziune prin cablu Digi TV cu peste 60 de programe, inclusiv Digi Sport și Digi Sport Plus

· internet Digi Net cu viteze de 50 Mbps

· telefonie fixă Digi Tel și telefonie mobilă Digi Mobil cu convorbiri gratuite nelimitat în rețeaua fixă și mobilă Digi a RCS & RDS și cu cele mai mici tarife de pe piață pentru convorbiri în restul rețelelor fixe și mobile naționale.

 

Campanie promoțională: 3 luni abonament gratuit

 

În plus, oricine achiziționează pachetul de 4 servicii sau doar unul dintre serviciile Digi ale RCS & RDS în perioada 16.11.2009 – 31.01.2010, beneficiază de 3 luni de gratuitate la plata abonamentului.

 

„Suntem singura companie din România care în acest moment poate oferi acest tip de pachet complet, 4 play, cu televiziune, internet, telefonie fixă și telefonie mobilă. Strategia noastră este aceea de a oferi clienților noștri un pachet de servicii de comunicații complet, accesibil oricărei familii din România.", pretinde Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator RCS & RDS.

 

Informații detaliate despre oferta 4 play, despre oferta promoțională și despre serviciile companiei puteți găsi la www.rcs-rds.ro, la numărul de telefon 031.400.4600 sau în oricare dintre punctele de prezență ale RCS & RDS.

******

RCS & RDS și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 200 orașe din țară, fiind lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit, dar si cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă.

 

RCS & RDS are o experiență de 15 ani în furnizarea soluțiilor de telecomunicații, detine 6500 angajați și dispune de un număr de peste 200 puncte de prezență la nivelul întregii țări. Compania este totodată unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații și în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația și Serbia.