.

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, se apropie cu pași repezi. Dacă eşti client al companiei RCS & RDS, îţi plac AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE şi vrei plăteşti 199 lei (plus 13,93 lei, taxa eventim) în loc de 289 lei (plus taxele eventim) pentru abonamentul Early General Acces, accesează contul personal de client, ContulMeuDigi, în perioada 24 – 29 iulie 2015 şi ai şansa de a câştiga maxim două coduri de reducere din cele 600 puse la dispoziţie, prin simpla completare a adresei de email în chestionarul disponibil în pagina principală a contului personal. Dacă nu ai contul de client activat, intră acum în ContulMeuDigi , activează-l şi poţi fi unul dintre câştigători. Concursul se va termina în momentul în care se vor epuiza cele 600 de coduri disponibile. Codurile de reducere vor fi afişate automat câştigătorilor şi trimise pe email, iar valabilitatea acestora este de 24 de ore de la generarea acestora pentru a achiziţiona abonamentele direct de pe site-ul www.eventim.ro. Pentru a beneficia de reducere, trebuie să selecteazi opţiunea “Reducere Untold” şi să introduci codul de reducere. Acesta facilitează cumpărarea unui singur abonament.

Abonamentele Early General Access îți oferă acces la toate evenimentele din Untold Festival. Vei avea acces pe toate cele 4 zile, din 30 iulie până pe 2 august la o experiență de neuitat: acces la cel mai mare festival din România şi la toate evenimentele din Untold Festival, şansa de a vedea live show-uri ale unor artiști recunoscuți la nivel mondial.

În calitate de partener de telecomunicaţii, RCS & RDS oferă participanţilor, pe toată durata festivalului, acces gratuit la internet în zonele marcate „FREE Wi-Fi”, prin reţeaua Digi Wi-fi, dar şi numeroase surprize oferite de Digi Mobil care vor face din prezenţa lor la festival o experienţă de neuitat.

Publicul este așteptat cu un program încărcat în cele 4 zile: un line-up impresionant, concerte în premieră în România, show-uri de lasere și lumini, multe activități conexe în timpul zilei și cel mai important, cu soluții tehnologie precum: sistem de plăți RFID, aplicație de mobil, puncte de reîncărcarea telefoanelor, conexiune de internet pentru festivalieri, un playlist de milioane de cântece și hastag-ul oficial #untoldfestival.

www.untoldfestival.com

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii  de continut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM.

Despre UNTOLD

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca, și va aduce  pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca peste 150 artiști internaționali și naționali,  dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.