.

RCS & RDS lansează campania „Digi Net Mobil acoperă România". RCS & RDS, operatorul de telecomunicații lider pe segmentul de Internet din România, cu un număr de peste 1.000.000 de utilizatori unici și singura companie de profil care oferă pachete complete, cu 4 servicii – televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixă Digi Tel și telefonie mobilă Digi Mobil – lansează campania de extindere a serviciului său de Internet mobil, Digi Net Mobil.

Campania de extindere a Internetului mobil de la RCS & RDS în orașele din întreaga țară, se va derula sub numele „Digi Net Mobil acoperă România". În cadrul acestei campanii, RCS & RDS va anunța, pe măsura expansiunii serviciului recent lansat, noile județe care beneficiază de cea mai ieftină ofertă de internet mobil din România: „Ne-am propus să extindem Digi Net Mobil la nivelul întregii țări, pentru ca toți abonații noștri să poată beneficia de servicii de internet mobil de calitate la cele mai mici prețuri. Abonații noștri vor putea achiziționa Digi Net Mobil cu abonamente de 0 lei sau 10 lei, în funcție de pachetul ales iar viitorii noștri clienți exclusiv pe acest serviciu au, la rândul lor, o ofertă de abonament la internet mobil extrem de atrăgătoare, de numai 15 lei.", a declarat Ovidiu Popa, Director Comercial RCS & RDS.

Cel mai ieftin internet mobil cu viteze de până la 7.2 Mbps - în încă 5 orașe din România

RCS & RDS va începe, din această săptămână, să extindă serviciul său de internet mobil cu cele mai mici prețuri din România, prin introducerea ofertei Digi Net Mobil cu viteze de până la 7.2 Mbps în încă 5 orașe din țară: Brașov, Craiova, Constanța, Cluj și Iași. În urmă cu numai două săptămâni, compania a anunțat în județele Timiș și Bihor oferta sa de internet pe telefoanele mobile și prin modem USB, cu viteze de transfer de până la 7.2 Mbps, cu echipamente în custodie și cu prețuri ale abonamentelor de 0 lei, 10 lei sau 15 lei (inclusiv TVA) în funcție de pachetul ales. Ca și în Timiș și Bihor, Digi Net Mobil este disponibil acum în cele 5 noi orașe:

• în abonamente cu prețuri speciale, pentru abonații altor servicii RCS & RDS:
-  cu 0 lei - pentru abonații Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (internet de 50 Mbps)
-  cu 10 lei (inclusiv TVA) - pentru abonații Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (internet de 30 Mbps) și pentru abonații serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV
-  cu tarife per trafic pentru clienții Digi Mobil (telefonie mobilă)
• în abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonații exclusiv la Digi Net Mobil

RCS & RDS își propune să aducă până în decembrie 2009, atât clienților rezidențiali cât și celor de business aflați pe întreg teritoriul țării, internetul mobil cu cele mai mici prețuri, Digi Net Mobil.

Informații suplimentare despre întreaga ofertă de servicii, inclusiv despre internetul mobil Digi Net Mobil al RCS & RDS puteți obține din urmatoarele surse: în punctele de prezență și în Call Center-ul companiei, la adresa clienti@rcs-rds.ro sau pe
http://www.rdstel.ro/produse%20si%20servicii/oferta_digi_net_mobil.html.

******
RCS & RDS și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe suport de fibră optică și acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă și mobilă peste 200 orașe din țară. RCS & RDS este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit și este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicații din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel și telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piață.
RCS & RDS este o companie modernă, cu o experiență de 15 ani în furnizarea soluțiilor de telecomunicații. Operatorul de telecomunicații are 6500 angajați și dispune de un număr de peste 200 puncte de prezență la nivelul întregii țări. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanți operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicații și în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația și Serbia.