.

Vodafone România a fost certificată, în al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă, după măsurări efectuate în toate rețelele mobile din România. Mai mult decât atât, Vodafone România a obținut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfășurate în 2015 de către P3 Communications în Europa. “Ne concentrăm pe a oferi clienților cea mai bună experiență, iar acest ultim audit independent, ce a generat certificatul Best in Test, confirmă faptul că utilizatorii noștri se bucură de o rețea mobilă superioară în România, disponibilă oricând contează. Ne extindem în continuare rețelele 4G și 4G+ în România și ne concentrăm pe acoperirea a tot mai multe orașe, astfel încât toți românii să se bucură de cea mai bună experiență de voce și date, furnizată de Vodafone”, precizează Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone România. 
 
In comparatie cu alte retele din Romania, masuratorile arata ca reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications.   
 
In urma dezvoltarilor continue ale Supernet™ 4G si a extinderii retelei 4G, utilizatorii continua sa beneficieze de o experienta remarcabila de voce si date, in reteaua Vodafone Romania.  
 
Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, precum si pe soselele dintre aceste orase. 
Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications. Noul certificate este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate  
 
Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 septembrie 2015, Vodafone avea 454 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12,5 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.