.

Expotek, organizatorul CERF, Computers & Electronics Romanian Fair a anuntat pe 12 mai noul format in care se va desfasura CERF 2009 in perioada 3-5 iunie. A 18-a editie a evenimentului va fi dedicata exclusiv componentei B2B.

 
"Scaderea dramatica a industriei IT&C este principalul motiv pentru care am decis sa redefinim structura CERF de anul acesta. CERF va creste direct proportional cu piata de retail IT&C si va ramane locul in care se vor putea testa cele mai noi produse si servicii", a declarat Dan Voicu, directorul general al Expotek.

CERF 2009 se va desfasura pe parcursul a trei zile, intre 3 si 5 iunie, in cadrul complexului expozitional Romexpo.

Printre cele 40 de companii participante se numara: Dell, EMC, Kaspersky, Microsoft, IBM, Romsym Data, Maguay, Concept Electronics etc. Microsoft va participa cu un spatiu de prezentare dupa aproximativ 10 ani de absenta, iar Dell si EMC pentru prima data in istoria CERF. De asemenea, o prezenta activa o vor avea cele 19 companii care vor forma ansamblul taiwanez de standuri.

Expotek asteapta intre 3.000 si 5.000 de vizitatori la editia de anul acesta, majoritatea dintre acestia urmand sa faca parte din middle management. Biletul de acces pentru vizitatori va fi de 30 RON/zi.
"Editia a 18-a a CERF va aduce o serie de lansari in premiera care vor atrage atentia mediului business", a declarat Dan Voicu, directorul general al Expotek.

Pe parcursul celor trei zile se vor desfasura o serie de conferinte B2B pe cele mai interesante teme ale momentului: solutii pentru administratia publica si educatie, optimizarea cheltuielilor din cadrul companiilor, solutii de securitate etc.