.

De săptamâna aceasta Orange reîncepe promoția de vară pentru clienții care fac cumpărături din magazinul online. Astfel, cu cât temperatura de afară crește, cu atât sunt mai mari reducerile primite în magazinul online Orange. Reducerile se aplică pentru toate produsele la achiziția acestora la prețul standard, la prețul cu un abonament nou sau cu prelungirea celui existent. Între 17 iulie și 31 august, fiecare grad care depășește 25°C aduce o reducere de 1%. De exemplu, dacă temperatura este de 30°C, clienții Orange pot cumpăra orice produs din magazinul online cu 5% reducere, la 31°C cu 6% reducere, iar procentul crește cu cât este mai cald afară.

 

Reducerile verii din magazinul online Orange se aplică în funcție de temperatura exterioară, măsurată de Administrația Națională de Meteorologie în centrul Bucureștiului și actualizată în timp real pe www.orange.ro.

 

În plus, pe toată perioada promoției clienții pot completa un test cu tema „ești cool sau ești hot?" pe http://www.orange.ro/caldura-mare-reduceri-cool. Beneficiul pentru toți cei care răspund la întrebarile din acest test constă în primirea unui voucher suplimentar de reducere de 2%, trimis prin e-mail, care se adaugă la reducerea promoției de vară. Voucherul este valabil 3 ore de la trimitere.