.

Pe 28 februarie 2002, Lasting System a organizat la Uzinexport S.A. conferinĹŁa "Mobilitate Ĺźi siguranţă - prin LASTING System', unde au fost prezentate soluĹŁiile IT oferite clienĹŁilor, serviciile, hardware-ul Ĺźi software-ul necesare oricărei afaceri.

Pe 28 februarie 2002, la Hotel Marriott, Softwin a organizat conferinĹŁa 'žSoluĹŁii de Management al RelaĹŁiei cu ClienĹŁii (CRM) pentru instituĹŁii financiare'.

Pe 1 martie 2002, Microsoft a anunĹŁat disponibilitatea primului sistem de operare Windows cu interfaţă în limba română, aĹźa încât utilizatorii români au posibilitatea să lucreze pe computer fără a mai avea nevoie de cunoaĹźterea limbii engleze. Utilizatorii au pentru prima oară întregul desktop localizat: Office XP Ĺźi Windows XP.

Pe 5 martie 2002, la World Trade Center, Ministrul ComunicaĹŁiilor Ĺźi Tehnologiei InformaĹŁiei, Dan Nica, a participat la deschiderea ConferinĹŁei "Liberalizarea comunicaĹŁiilor", unde au fost dezbătute reglementările pentru liberalizarea pieĹŁei comunicaĹŁiilor, noul plan de numerotare Ĺźi necesităţile pieĹŁei, reglementarea serviciilor Ĺźi reĹŁelelor pe piaĹŁa românească a comunicaĹŁiilor.

Pe 5 martie, Sony Ericsson a lansat în întreaga lume noua strategie a companiei Ĺźi a prezentat prima gamă de produse multimedia mobile sub marca Sony Ericsson.
Evenimentul a avut loc la Hotel Marriott.

În perioada 8-9 martie 2002, AsociaĹŁia Română pentru Industria Electronică (ARIES) Ĺźi Centrul Român pentru ComerĹŁ Electronic (CRCE) au organizat la Palatul Parlamentului evenimentul National Round Table "International Market Prospects for IT&C Sector of Romania", unde a fost prezentat un studiu asupra capacităţilor de export româneĹźti în IT&C. Cu această ocazie a fost lansată Ĺźi lucrarea: Global Technology Markets/Country Export Potential Profile/Information Technology/Romania.

Pe 14 martie 2002, IBM România a organizat la Hotel Marriott seminarul '' IBM Storage Networking '' - SoluĹŁii de stocare pentru e-business. În cadrul seminarului au fost prezentate soluĹŁii de stocare de date în reĹŁea.