.

Cea de-a 16-cea ediție a evenimentului Critical Communications World (cunoscut anterior ca TETRA World Congress), va avea loc în Singapore, în perioada 20 - 22 mai. Evenimentul oferă răspunsuri la toate întrebările privind dezvoltarea și furnizarea de soluții eficiente de tip mission critical. La acest eveniment, Rohde & Schwarz Topex prezintă platforma sa inovatoare de comandă și control al traficului – Topex VoIP Dispatching System cu aplicații pentru siguranța publică, transport, apărare sau marină. Vizitatorii au acum oportunitatea să interacționeze cu interfața dispeceratului VoIP, aceasta putând fi văzută într-o demonstrație live la standul Rohde & Schwarz Topex. Compania prezintă și echipamentul Topex IP Media Gateway împreună cu platforma Bytton ICR și Topex Mobilink, care oferă convergența dintre rețeaua IP, dispeceri, terminale SIP sau telefoane SIP și terminalele radio existente.

De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia de a participa la o prezentare introductiva a sistemului de dispecerat Rohde & Schwarz Topex ce ofera premisele unui centru de comanda, pe 21 mai la ora 12:15, in cadrul sesiunii TETRA & CRITICAL COMMUNICATIONS LIVE. Puteti afla informatii despre solutiile oferite de Rhode & Schwarz Topex la standul A610 de la Marina Bay Sands din Singapore, in perioada 20 - 22 mai 2014.

Despre Rohde & Schwarz Topex

Rohde & Schwarz Topex SA, o filială a companiei Rohde & Schwarz, este printre cele mai inovatoare companii europene producătoare de echipamente de telecomunicații, oferind o gamă largă de aplicații telecom. Compania are peste 20 ani de experiență în cercetarea, dezvoltarea și producția echipamentelor de telecomunicații civile și militare.