.

Romtelecom și COSMOTE, companii membre ale grupului OTE, au anunțat pe 22 octombrie lansarea pachetului de servicii fix-mobil nelimitat, o ofertă integrată, pentru abonații rezidențiali. Pachetul comun oferă comunicare nelimitată și netaxabilă între o linie fixă Romtelecom și până la patru abonamente de telefonie mobilă COSMOTE (Full Option sau COSMOTE 10 - 480). Pachetul fix-mobil nelimitat este disponibil atât pentru clienții existenți ai celor doi operatori, cât și pentru cei noi, putând fi activat gratuit.

„Împreună cu COSMOTE, cel mai dinamic operator de telefonie mobilă din România, am extins programul nostru Clientul pe locul 1 pentru a oferi clienților noștri și cele mai bune servicii de telefonie mobilă de pe piață. Astfel, ei au acces la comunicare de calitate prin cea mai extinsă rețea mobilă națională, la servicii de calitate superioară și pachete relevante și accesibile. Împreună, cele două companii oferă acum clienților români și mai multe beneficii", a declarat Yorgos Ioannidis, Director General al Romtelecom.

„Alături de Romtelecom, oferim acum clienților COSMOTE toate beneficiile telefoniei fixe: calitate și flexibilitate, precum și cea mai extinsă și sigură rețea națională. Mai mult, clienții COSMOTE pot experimenta și două dintre cele mai atractive servicii de pe piață: internet de mare viteză Clicknet și televiziune digitală Dolce. Astfel, le oferim în același pachet beneficiile celor două tehnologii, realizând cel mai accesibil și complet mix de comunicare", a declarat Stefanos Theocharopoulos, Director General al COSMOTE România.

Începând cu 23 octombrie, pachetul va fi disponibil în întreaga țară, fără taxe suplimentare, atât pentru toți abonații rezidențiali existenți ai Romtelecom și COSMOTE, cât și pentru cei noi. Pachetul fix-mobil nelimitat poate fi activat în toate magazinele proprii ale COSMOTE și Romtelecom, precum și în rețeaua de magazine Germanos.

Prin această nouă ofertă, Romtelecom și COSMOTE redefinesc conceptul de "convorbire în rețea", incluzând acum linii de telefonie fixă și mobilă. Pachetul permite clienților să își folosească cât mai eficient resursele financiare și încurajează comunicarea fix-mobil.

În luna septembrie 2008, Romtelecom și COSMOTE au mai lansat Convergent 1000 și Convergent Nelimitat, pachete integrate pentru companii. Cele două pachete oferă servicii de comunicații flexibile și eficiente din perspectiva costurilor între terminale fixe și mobile, în cadrul unui grup prestabilit de utilizatori.

Pachetul Convergent 1000 a fost proiectat pentru a răspunde nevoilor liberilor profesioniști și celor ale companiilor mici și mijlocii, în timp ce Convergent Nelimitat se adresează clienților corporații, cu un volum mare de trafic de voce.