.

Romtelecom și COSMOTE, membre ale OTE Group, au anunțat pe 18 septembrie lansarea Convergent 1000 și Convergent Nelimitat, noile produse combinate dedicate companiilor din România. Aceste noi pachete flexibile sunt cele mai competitive și eficiente soluții de comunicații pentru business de pe piață, din punct de vedere al costurilor, oferind minute gratuite sau minute nelimitate pentru fix, mobil sau fix-mobil și pot fi structurate astfel încât să corespundă nevoilor specifice companiilor, se precizeaza in comunicatul companiilor. Romtelecom și COSMOTE Romania își vor extinde totodata portofoliul, până la finalul acestui an, cu oferte combinate pentru clienții persoane fizice.

"Romtelecom face azi un nou pas spre atingerea obiectivului său strategic de a-și consolida poziția de jucător de marcă al industriei telecom. După introducerea serviciilor de televiziune și internet de mare viteză în ultimii ani în combinație cu punctele noastre forte pe servicii de voce și date, oferta comună cu COSMOTE este următorul pas logic în strategia noastră de a furniza servicii integrate. Aceasta le va permite totodata clienților noștri să se bucure de un pachet complet de servicii, să își sporească eficiența și să aibă mai multă flexibilitate în activitățile pe care le desfășoară," a declarat Yorgos Ioannidis, Director General Romtelecom.

"Clienții companii se pot bucura acum atât de servicii de încredere din partea operatorului lider pe telefonie fixă, cât și de calitatea comunicațiilor asigurată de cea mai extinsă rețea de telefonie mobilă din România, prin intermediul pachetelor Convergent. Această ofertă comună ne permite să asigurăm valoare adăugată clienților companii, prin facilitarea comunicării fără restricții între cele două rețele," a declarat Directorul General al COSMOTE România, Stephanos Theocharopoulos.

Convergent 1000, conceput să satisfacă nevoile liberilor profesioniști și ale companiilor mici și mijlocii, și Convergent Nelimitat, care se adresează clienților tip corporații, cu un volum mare de trafic, pot fi adaptate pentru a furniza servicii de comunicații flexibile și eficiente din punct de vedere al costurilor între terminale fixe și mobile, în cadrul unui grup prestabilit de utilizatori.

Combinând oricare dintre abonamentele Romtelecom și COSMOTE Business, Convergent 1000 poate fi adaptat pentru a satisface nevoi specifice ale companiilor, începând cu:
· minim o linie Romtelecom și două SIM-uri COSMOTE business și
· minim 1.000 minute gratuite lunar pentru fiecare linie.
Tariful per utilizator (linie) pentru un pachet Convergent 1000 începe de la 8 euro/lună, fără TVA.

Convergent Nelimitat se adresează companiilor cu nevoi de comunicare mai mari și care au o mobilitate mai mare a angajaților, oferind apeluri nelimitate în cadrul unui grup prestabilit de linii fixe și mobile, indiferent de intervalul orar. Tariful per utilizator (linie) pentru un pachet Convergent Nelimitat începe de la 12,17 euro/lună, fără TVA.

Romtelecom și COSMOTE vor introduce în curând un pachet combinat suplimentar pentru segmentul persoane fizice, oferind soluții avansate fix-mobil.