.

Operatorul a terminat de implementat un nou sistem de facturare, care îi permite să construiască și să gestioneze programe tarifare multiple și să își segmenteze oferta după modelul cu care ne-au obișnuit operatorii mobili.

Începând de mâine, 5 august 2005, compania Romtelecom demarează un program de discount-uri pentru noile servicii de Internet și date, ADSL Express și ClickNet Express, menite să transforme Internetul de mare viteză într-o soluție accesibilă și atractivă pentru toate categoriile de clienți.

Programul va cuprinde mai multe tipuri de reduceri: pentru plata în avans, pentru contractarea a mai mult de o linie ADSL, pentru fidelitate, discount-uri speciale pentru studenți și liceeni.

Reducerile pentru studenți și liceeni necesită încheierea unui contract inițial pe o perioadă de minimum 1 an, un singur produs ADSL per client. Conectările se fac doar în rețeaua magazinelor Romtelecom, iar clientul trebuie să prezinte carnetul de student sau elev. Spre exemplificare, în cazul unui contract încheiat pe un an, se va beneficia de scutire totală de la plata abonamentului pe lunile 1, 12, 13, în timp ce valoarea abonamentului pentru lunile 2-10 va rămâne neschimbată.

Astfel, reducerile pentru plata în avans necesită încheierea unui contract inițial pe o perioadă de minimum 1 an și pot atinge o reducere efectivă între 5%, pentru plata cu 6 luni în avans, și 15% din valoarea curentă a abonamentului lunar, în cazul plății în avans pentru doi ani.

Reducerile pentru contractarea a mai mult de o linie ADSL variază între 3% pentru 2-5 linii ADSL și 15% pentru companii care contractează 20 de linii, iar contractul trebuie încheiat pe o perioadă de minimum 1 an.

Discount-urile pentru fidelitate, oferite automat clientului pentru fiecare linie ADSL deținută ating valori de 5% pentru folosirea serviciului mai mult de un an, cu aplicare din luna a 13-a, sau de 10% pentru folosirea serviciului mai mult de doi ani, cu aplicare din luna a 24-a.

În funcție de specificul categoriilor de utilizatori, Romtelecom oferă și posibilitatea cumulării diferitelor tipuri de reduceri.

Informații despre programul de discount-uri pentru serviciile ADSL Express și ClickNet Expresss pot fi obținute direct la magazinele Romtelecom, sunând gratuit la serviciul Vânzări și Relații cu Clienții (930, 935) sau vizitând www.clicknet.ro (pentru ClickNet Express) și www.romtelecom.ro (pentru ADSL Express).