.

Tehnologie ADSL, trafic nelimitat, 1024 kbps download, 35 euro/lună fără TVA, disponibil în 7 orașe.

Începând de vineri 15 iulie 2005 ROMTELECOM lansează un nou serviciu de acces Internet prin ADSL pentru clienții persoane fizice. ClickNet Express oferă trafic nelimitat și cea mai mare viteză de descărcare de pe piață, de până la 1024 Kbps. Pentru clienții care comandă ClickNet Express până la 31 august 2005, ROMTELECOM oferă instalarea gratuită a serviciului.

ClickNet Express, noul serviciu ROMTELECOM dedicat persoanelor fizice, oferă acces Internet permanent, de mare viteză, folosind tehnologia ADSL.

ClickNet Express asigură cea mai mare viteză de pe piața produselor de acces de bandă largă destinate persoanelor fizice, de aproximativ 20 de ori mai mare decât o conexiune dial-up, ajungând la o viteză de descărcare de până la 1024 Kbps, la un preț de numai 35 de euro/lună fără TVA.

Clienții ClickNet Express se pot bucura de adevărata experiență pe Internet, prin ascultarea online a posturilor de radio sau vizionarea online a programelor de televiziune, prin folosirea cu ușurință a webcam-ului în timp real. De asemenea, se pot juca online, pot trimite poze digitale celor dragi sau pot descărca filme, muzică și programe.

Serviciul ClickNet Express include și 30 MB pentru căsuța de e-mail, precum și un spațiu de 30 MB pentru găzduirea unui site web.

Prin ClickNet Express, utilizatorii pot transfera săptămânal un volum de date de până la 2,5 GB. În momentul în care se atinge această limită, viteza de descărcare scade la 256 Kbps. Contorul de trafic este resetat și viteza restabilită la finalul fiecărei perioade, astfel încât weekend-ul să fie la începutul perioadei de contorizare, ceea ce-i asigură viteza maximă.

Pentru început, ClickNet Express este disponibil numai în orașele București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Oradea, Constanța și Sibiu, dar va fi extins treaptat și în alte zone ale țării.

Serviciul ClickNet Express poate fi comandat sunând gratuit la 930 sau la orice magazin ROMTELECOM, precum și în rețeaua partenerilor noștri (Best Computers și Ultra Pro). O echipă de tehnicieni urmează să testeze disponibilitatea serviciului și să realizeze instalarea la domiciliul clientului. Mai multe detalii despre serviciul ClickNet Express sunt disponibile pe site-ul www.clicknet.ro.