.

Minute incluse către 3 destinații favorite apelabile cu 1 eurocent/minut intraurban sau 4 eurocenți/minut interurban indiferent de palierul orar.

Începând de vineri, clienții Romtelecom persoane fizice au acces la trei noi opțiuni pentru numere favorite. Opțiunile se adaugă abonamentului pentru liniile telefonice principale și includ minute pentru trei destinații favorite din rețeaua Romtelecom, intra sau interjudețene, la alegerea clientului. Lansarea noilor opțiuni face parte din strategia companiei, de diversificare a serviciilor, astfel încât acestea să corespundă cerințelor unui număr cât mai mare de clienți.

Două dintre opțiuni, Favorit Intra 100 și Favorit Intra 200 includ lunar 100, respectiv 200 minute gratuite, către trei numere favorite, definite de client. Cea de a treia opțiune, Favorit Inter 50, include 50 minute către trei numere favorite interjudețene, alese de client. Costul lunar pentru folosirea acestor opțiuni este 1 euro (fără TVA) pentru Favorit Intra 100 și respectiv 2 euro (fără TVA) pentru Favorit Intra 200 sau Favorit Inter 50. Prin urmare, fiecare dintre cele trei destinații favorite definite de client este apelabilă cu 1 eurocent/minut (pentru Favorit Intra) si respectiv cu 4 eurocenți/minut (pentru Favorit Inter), indiferent de palierul orar. Convorbirile efectuate după consumarea minutelor incluse se tarifează conform tarifelor Romtelecom în vigoare.

Un client poate beneficia doar de una dintre cele două opțiuni Favorit Intra, împreună cu opțiunea Favorit Inter 50. De asemenea, opțiunile pot fi adăugate la abonamentul pentru linia telefonică principală împreună cu oricare dintre opțiunile FixMobil/FixMobil Plus (reduceri de tarife la convorbirile către rețele mobile) și International 1/World (reduceri de tarife la convorbirile internaționale). Opțiunile sunt disponibile pentru abonamentele tip Confort 20, 35, 60 si 65, dar nu și pentru Confort Standard sau abonamentele sociale.

O opțiune poate fi activată oricând, prin apel gratuit la 930 '“ Serviciul vânzari și relații cu clienții persoane fizice, iar după activare selectarea numerelor favorite se face prin apel la 930, folosind sistemul automat de comunicare (IVR). Prima configurare a numerelor favorite este gratuită. Numerele alese pot fi schimbate oricând, de asemenea sunând la 930. Modificarea fiecărui număr favorit este permisă o singură dată pe zi și este tarifată cu 1 euro (fără TVA). Modificarea opțiunii, de asemenea, este permisă o singură dată pe zi și este gratuită.