.

La www.clicknetgames.ro se pot accesa de vineri 1 iulie 2005 informații pentru jucători, servere de jocuri și programul de lansare a jocurilor. Portalul de jocuri face parte din noua gamă de servicii pe care Romtelecom le va lansa pe piață, corespunzătoare strategiei companiei de a furniza conținut și a stimula utilizarea serviciilor de Internet și date. Tot vineri Romtelecom lansează campania de premii ClickNet Bonus pentru cei care folosesc serviciul de dial-up ClickNet Start.

În imagine: Echipa Servicii de Date și Internet de la Romtelecom condusă de Victor Voicu (stânga, poziția a doua), General Manager, alături de Dan Pazara (stânga, poziția a treia), Corporate Affairs Romtelecom.

La adresa www.clicknetgames.ro va putea fi accesat de mâine, 1 iulie 2005, un nou portal de jocuri lansat de ROMTELECOM, care este deschis tuturor utilizatorilor de Internet, indiferent de ISP-ul folosit.

Portalul este format din trei segmente: site-ul, care este punctul de intrare pentru clienți și conține și informații de interes pentru jucători (noutăți despre jocuri, ghiduri, programe pentru descărcare '“ inclusiv patch-uri pentru jocuri, administrarea contului personal, secțiune de chat, clasamente), serverele de jocuri și un program de comunicare cu serverele de jocuri, care se lansează după autentificarea pe site a vizitatorului.

Serverele găzduiesc unele dintre cele mai populare jocuri ale momentului, aparținând genurilor 3D-shooting sau strategie, numărul acestora urmând a fi extins în funcție de solicitările utilizatorilor. Jucătorii pot administra propriile servere, pot stabili parametrii de joc (hărți, nivele, număr de jucători, parole etc).

Utilizatorii portalului au nevoie de calculator, conexiune Internet, jocul instalat pe calculator, programul de lansare a jocurilor ClickNet instalat pe calculator (1,4 MB download), un cont gratuit de utilizator ClickNet Games (înregistrare online, pe baza unei adrese valide de e-mail).

Portalul de jocuri face parte din noua gamă de servicii pe care ROMTELECOM le va lansa pe piață, corespunzătoare strategiei companiei de a furniza conținut și a stimula utilizarea serviciilor de Internet și date. De altfel, tot mâine ROMTELECOM lansează campania de premii ClickNet Bonus pentru cei care folosesc serviciul de dial-up ClickNet Start (pentru mai multe detalii puteți consulta www.clicknet.ro).

ROMTELECOM urmărește să devină lider în domeniul Internet și date până în 2007, cu o cotă de piață de peste 70%.