.

Samsung Electronics a prezentat în jur de 440 de ecrane de dimensiuni mari (LFD-uri) la IFA 2013, cel mai mare târg de electronice pentru consumatori din Europa ce are loc la Messe în Berlin, în perioada 6-11 septembrie. „IFA 2013 este un festival pentru LFD-uri", precizează Jeong-Hwan Kim, Senior Vice President Enterprise Business Team în cadrul diviziei Visual Display Business al Samsung Electronics. „Fiind lider global pentru al cincilea an consecutiv pe piața de LFD-uri, Samsung Electronics se va dedica și pe viitor misiunii de a oferi utilizatorilor experiențe vizuale de top." Expoziția de LFD-uri este cea mai amplă din istoria Samsung și a oferit publicului informații într-un mod dinamic, prin intermediul unei comunicări vizuale complexe. Ecranele au fost amplasate pe ‘Discovery Avenue’, în punctul central al târgului.

De asemenea, special pentru această expoziție, Samsung a instalat o serie de video walls folosind 341 de unități LFD de 55 inci. Astfel, vizitatorii au putut vedea produsele expuse la IFA la dimensiuni mari și calitate excepțională. În plus, LFD-urile instalate pe video walls erau dotate cu rame fine pentru a reduce efectul de separare dintre fiecare ecran.

Mai mult, 22 de LFD-uri de 75 inci au fost instalate vertical la intrarea în fiecare zonă a expoziției. Aceste unități au reprezentat puncte de navigare interactive pentru vizitatori și au oferit informații despre produsele principale din fiecare zonă. Ecranele au oferit o experiență vizuală amplă, creând un efect vizual de ansamblu aparte în cadrul expoziției și conectând vizitatorii cu ecranele amplasate pe ‘Discovery Avenue.’

Efectele vizuale au fost redate cu ajutorul software-ului de semnalizare ‘MagicInfo Solution’ al Samsung. Software-ul permite actualizarea rapidă a conținutului de pe fiecare LFD, oferind astfel o imagine de ansamblu de calitate, formată din toate LFD-urile la un loc.

În trecut, pentru obținerea acestui efect era necesară conectarea unui PC pentru fiecare ecran. Acest număr a fost redus semnificativ, iar utilizatorii pot adapta acum cu ușurință clipuri video și imagini pentru a rula uniform conținutul pe sute de ecrane.

La IFA 2013, Samsung a adus cel mai mare număr de LFD-uri instalate vreodată de companie la o expoziție; în 2010, Samsung a instalat în jur de 200 de ecrane la Shanghai Expo, China.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, calculatoarelor personale, imprimantelor, camerelor video, aparatelor casnice, sistemelor de LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 270,000 de angajați din 79 de țări, cu vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari (US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.