.

Termenii '›Lumini'›, '›Cameră'› și '›Acțiune'› nu pot descrie îndeajuns de bine spectacolul impresionant organizat pentru deschiderea Jocurilor Olimpice Londra 2012, considerat cel mai mare spectacol live realizat vreodată în Marea Britanie. Ca partener oficial global al Jocurilor Olimpice, Samsung Electronics Co., Ltd este onorat nu doar de asocierea cu Jocurile Olimpice, ci și de prezența sa la Ceremonia de Deschidere.

Considerat drept cel mai spectaculos eveniment din istorie și urmărit de mai bine de un milliard de oameni din întreaga lume, spectacolul extravagant de anul acesta a adus în fața publicului smartphone-urile Samsung GALAXY Note și GALAXY S III ca elemente-cheie pentru desfășurarea dansului din timpul ceremoniei.

LOCOG consideră ambele dispozitive Samsung drept elemente deosebite pentru evenimentul extraordinar. „Samsung GALAXY Note și the GALAXY S III au fost prezentate într-un moment special în spectacol. S-a potrivit ca o mănușă faptul că am putut să folosim aceste dispozitive create să faciliteze comunicarea între oameni, în cadrul unui eveniment care aduce lumea împreună," a declarat Martin Green, Maestrul de Ceremonii al evenimentului.

Dipozitivele marchează sfârșitul primului segment cultural, care celebrează inventarea internetului și rolul jucat de acesta în comunicarea globală de orice fel.

 

„Suntem extrem de onorați că am luat parte la un eveniment atât de special," a declarat Younghee Lee, Senior Vicepreședinte al Global Marketing a Samsung Mobile. „Oamenii din toată lumea au privit ceremonia fie la televizor, pe PC sau smartphone - mai ales că noul GALAXY S III este cheia care deschide o nouă cale prin care oamenii pot privi și participa la Jocurile Olimpice."