.

Orange anunţă lansarea ceasului inteligent, Samsung Galaxy Watch, disponibil pentru precomandă începând cu 20 august şi pentru livrare începând cu data de 7 septembrie 2018. Noul Samsung Galaxy Watch îmbină în mod armonios aspectul şi designul unui ceas analog cu funcţiile şi versatilitatea unui smartwatch. Acesta este disponibil în două dimensiuni diferite adaptate oricărui stil – cadran de 42 mm în culorile Midnight Black şi Rose Gold sau de 46 mm în varianta Silver. Ceasul are un plus de autenticitate graţie cadranului rotund, a feţelor de ceas customizabile cu efect de profunzime și iluminare sau a ticăitului ce îi dau acestuia aerul unui ceas adevărat. 
 
De remarcat sunt şi materialele de cea mai bună calitate ce oferă ceasului o rezistenţă la apă de până la 5 ATM, posesorii având astfel libertatea să rămână activi chiar şi în cele mai dificile condiţii.
 
 
Samsung Galaxy Watch are o eficienţă crescută a consumului de energie, ceea ce se traduce printr-o durată mai lungă de viață a bateriei după fiecare încărcare. Iar pentru momentele în care trebuie încărcat, acest proces se realizează cu uşurinţă prin intermediul stației de încărcare wireless.
 
Noul smartwatch Samsung este şi un excelent antrenor personal. Acesta poate monitoriza 39 de activităţi sportive şi poate face în mod automat trecerea de la un sport la altul, indiferent că alegi să combini alergarea cu ciclismul sau înotul. 
 
 
Galaxy Watch monitorizează starea de sănătate, oferind utilizatorilor informaţii detaliate despre ritmul cardiac și calorii, dar şi informaţii despre activitatea din timpul somnului, creând un jurnal ce include cele 4 cicluri ale somnului. De asemenea, monitorizează nivelul de stres pentru a te ajuta să îl reduci prin respirație ghidată.
 
 
Orange România continuă să îmbogăţească portofoliul de obiecte conectate, ajungând la peste 110 referinţe, şi astfel aduce mai aproape de client noua tehnologie. Dincolo de posibilitatea de a-şi construi şi personaliza propriul ecosistem de obiecte conectate cu care se înconjoară, clientul poate să-şi accesorizeze acum smartphone-ul cu încă un dispozitiv – Samsung Galaxy Watch -  pentru a rămâne conectat la tot ce se întamplă în jurul său. 
 
 
În plus, clienţii se pot bucura în continuare de beneficii potrivite nevoilor lor în oferta Orange, compania punând la dispoziția acestora achiziția în rate a obiectelor conectate. Astfel, Samsung Galaxy Watch poate fi achiziționat în orice Orange Shop, în rate pe factura Orange la un preț avantajos începând cu 14 euro/lună pentru variantele de 42 mm  sau cu 15 euro/lună pentru modelul de 46mm. Mai mult, clienţii care lansează o precomandă până pe 6 septembrie vor primi cadou un încărcător wireless pentru ceas şi telefon, plus un cadou surpriză.
 
Ceasul inteligent va fi disponibil în magazinele Orange shop și online începând cu 7 septembrie 2018.