.

Samsung Electronics va lansa în iunie 2004 sistemul 'home-theater' HT-DS1000, prezentat la CeBIT 2004. HT-DS1000 include tehnologia HDMI, ce oferă printr-un singur cablu capabilități video standard de înaltă definiție și audio digital multi-channel. Pentru un sunet de înaltă calitate, HT-DS1000 este echipat cu tehnologia de procesare a semnalului digital patentată de Samsung, sDSM (Super Digital Sound Master), ce include ASC (Auto Sound Calibration), LSM (Live Surround Mode) și Virtual Headphone.
ASC permite, prin simpla apăsare a unui buton auto setup, ajustarea tonurilor de semnal provenite din 6 boxe pentru a crea automat cel mai bun mediu de sound, indiferent de poziția ascultătorului în încăpere.
Funcția Super 5.1 channel convertește orice sunet stereo 2 channel în sunet surround 5.1 channel, astfel încât ascultătorul poate savura un sunet surround 5.1, ca și cum ar trăi în direct această experiență audio.
Cu ajutorul căștii virtuale, ascultătorul poate savura un sunet surround 5.1 channel perfect, folosind căști obișnuite, fără a-i deranja astfel pe cei din jur.
HT-DS1000 oferă cea mai înaltă performanță video și audio pe care tehnologia de vârf o poate oferi, combinată cu un aspect absolut uluitor al produsului.

Specificații HT-DS1000:
l Dimensiuni: DVD Player - 181 x 68.5 x 1200 mm; Boxa frontală & posterioară - 68 x 143 x 1388 mm; Boxa centrală - 452 x 143 x 68 mm; Subwoofer activ: 247 x 502 x 468.5 mm
l 650W (100Wx5+150W)
l HDMI
l sDSM: ASC, LSM, Super 5.1, cască virtuală
l capabilități DVD-Audio, DVD-Video, DVD-R/RW, Audio CD, CD-R/RW, VCD, DivX Video, MP3, WMA, VCD playback , JPEG Slide Show
l Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic II
Multi-room access cu tehnologia digitală
Samsung Electronics a prezentat și o rețea completă de home entertainment, capabilă să realizeze înregistrări video pentru toate televizoarele din locuință. Home AV Center permite accesul în mai multe încăperi și distribuirea de orice conținut digital, inclusiv video, muzică sau fotografii. Utilizatorul poate selecta și controla foarte ușor înregistrările video din aceeași bibliotecă de înregistrări, pe care mai multe televizoare o redau în regim 'share'. Funcția de înregistrare video time-shift permite utilizatorului să oprească programul care rulează într-o încăpere și, foarte comod, să îl reia exact de la aceeași scenă într-o altă încăpere. Pe lângă capabilitățile DVR, Home AV Center de la Samsung permite rularea unui conținut preluat de la alte dispozitive conectate, de pildă un PC, un camcorder digital sau o cameră digitală, un player audio digital sau orice alt dispozitiv pe bază de hard disk drive. Ceea ce diferențiază acest produs de alte DVR-uri este capacitatea de a utiliza inputul primit de la sistemul de cabluri pentru a crea o rețea în locuință (home network). Această arhitectură înlătură orice extra conexiuni, permițând utilizatorului să oprească, să pornească sau să trimită orice tip de conținut prin simpla apăsare a unui buton, către orice televizor aflat în locuință.

Specificații Home AV Center:
l Tehnologie: Rețea TV DVD Multi-room
l Interfață de rețea: IP over Co-Axial, 2x Ethernet, 2x USB
l Compatibilitate: Linux OS, UPnP M/W, Flash UI, Media Play (JPEG, MP3), MPEG2 encoder
l Output: S-Video, Y Pb Pr, DVI, SPDIF, CVBS
l Dimensiuni: 430 x 90 x 340 mm