.

Samsung Electronics Co. Ltd., inovator în segmentul produselor de larg consum, a lansat Eco Bubble, noua mașină de spălat cu încărcare frontală. Lansată strategic în timpul celui mai mare salon de electronice de larg consum, IFA 2010, mașina de spălat inovativă Eco Bubble face parte din portofoiul de produse și servicii noi care vor fi lansate la acest târg.

Stilata mașină de spălat oferă o combinație unică de design avansat și tehnologie, care reușește să atingă cel mai eficient nivel al consumului de energie (30% sub limita unei mașini de spălat cotată "A Energy"). În plus, spălarea cu apă rece atinge aceleași standarde ridicate de performanță. Aceste mașini de spălat, cu capacități de spălare de șapte sau opt kilograme, oferă funcții avansate precum consumul redus de energie și un motor îmbunătățit conceput pentru a anula vibrațiile și zgomotul.

Mașina de spălat Eco Bubble combină stilul și ușurința utilizării, remarcându-se printr-o ușă cu finisaj de oțel inoxidabil și butonul de selectare a programelor, taste intuitive și ușor de utilizat. Acestora li se adaugă un ecran LED care afișează informații folositoare și o ușă robustă ce dispune de un hublou cu deschidere mult mai largă decât modele similare, pentru încărcări și descărcări cu efort minim. Designul surprinzător al acestei mașini îi asigură locul special în locuința ta, adaugându-i un plus de stil și eleganță.

"Familiile moderne își doresc o mașină ușor de folosit care poate spăla cantități mari de haine dar care și reduce amprenta de carbon," a precizat ChangWan Hong, vice președinte executiv al Digital Appliances Business în cadrul Samsung Electronics. "Tehnologia din interiorul Eco Bubble se adresează exact acestor famillii care se vor bucura și de design-ul inovativ care se mulează celei mai stilate case."

Reduce consumul de energie și spală eficient

Mașina de spălat Eco Bubble le permite utilizatorilor să obțină prin spălările cu apă rece aceleași performanțe asociate cu rezultatele obținute în urma folosirii apei calde, reducând nivelul de încălzire și oferind o grijă atentă a materialelor.

Generatorul de bule dizolvă detergentul în apă și apoi injectează aer, producând un strat de spumă care apare în tambur la câteva secunde după ce ciclul normal de rotire începe. Spuma se dizolvă in mașina de spălat, se distribuie uniform și penetrează hainele de până la 40 de ori mai rapid în comparație cu mașinile de spălat convenționale.

Mașina de spălat Eco Bubble curăță materiale delicate precum mătasea sau lâna, având asupra acestora un efect mult mai puțin dăunător decat mașinile tradiționale, deoarece stratul de bule acționează ca un amortizor. În plus, spălarea poate fi realizată la temperatura de 15 grade Celsius iar utilizatorii vor obține aceleași rezultate ca la spălările de 40 de grade Celsius care nu folosesc straturile de bule. Astfel, se consumă cu 70% mai puțină energie iar mediul de spălare pentru materialele sensibile la căldură este unul sigur.

Mașina de spălat Eco Bubble dispune de design-ul unic patentat Samsung Diamond Drum, prevăzut, pentru scurgerea apei, cu găuri cu 36% mai mici decât cele ale tambururilor convenționale. Dimensiunea mică a acestora previne agățarea hainelor. Aceste orificii de scurgere crează o peliculă de apă în fiecare celulă în formă de diamant, care reduce pericolul deteriorării hainelor, prelungindu-le astfel perioada de viață.

Funcții avansate

Mașina de spălat Eco Bubble este concepută cu un motor Quiet Drive care nu utilizează curele sau mecanisme adiționale, ceea ce reduce nivelul de vibrație și zgomot. Astfel, mașina de spălat, mult mai silențioasă, are o viață prelungită.

Cu ajutorul funcției Eco Drum Clean, mașina de spălat alertează automat utilizatorii atunci când tamburul trebuie curățat. Fără a folosi detergenți chimici, mașina de spălat inițiază o rotire de mare viteză cu apă la o temperatură de 70 grade Celsius pentru a păstra tamburul curat. Acest proces este ideal pentru cei care vor să spele regulat în apă rece dar nu doresc ca tamburul să se murdărească. Mașina de spălat dispune de o rezistență ceramică care oprește depunerile sedimentelor. Acesta este mai puțin sensibil la creșterea nivelului apei, triplând durata de viață a dispozitivului.