.

Samsung Electronics România a lansat pe piața românească Wave525, cel mai nou smartphone care utilizează bada, platforma mobilă open source de la Samsung. Dispozitivul oferă conectivitate imediată ce permite comunicarea cu prietenii oriunde și oricând.

Prin Samsung Social Hub, toate detaliile contactelor tale, rețelelor sociale și serviciilor de mail sunt integrate într-un singur spațiu, înlesnind conectarea și share-uirea lor, mai ușor ca niciodată. Dacă ești avid pentru o conexiune neîntreruptă sau ești interesat de cele mai importante funcții de business, modelul Wave525 este conceput pentru fiecare stil de viață.

"Wave525 este dovada angajamentului continuu a Samsung în conceperea de telefoane smartphone destinate oricărui stil de viață", precizează JK Shin, președinte și director al diviziei Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics. "Ne așteptăm la o creștere semnificativă a volumului de smartphone-uri ce operează pe platforma bada datorită lansării modelului Wave525. Vom continua să investim în platforma bada și să oferim o gamă de opțiuni și experiențe pentru utilizatori."

Stai conectat prin Social Hub

Samsung Social Hub face mai ușor accesul la contactele și conexiunile tale, integrând email-ul, mesageria și paginile de rețele sociale pe dispozitiv. Vei îndrăgi conceptul de inbox total și ușurința cu care vei putea vizualiza toate mesajele și modul în care îți vei administra conturile. Wave525 dispune de aplicațiile Facebook și Twitter preinstalate pentru a nu rămâne în urmă cu update-urile și mesajele twitter, toate vizualizate pe ecranul telefonului în format landscape.

Conectivitate neîntreruptă

Samsung Wave525 oferă o conexiune constantă cu suportul conectivitații WiFi. Cu ajutorul Google Latitude și funcțiilor geo-tagging ești conectat cu prietenii indiferent de locurile în care vă aflați. Cu Google Latitude îți poți updata statusul și poți găsi ușor locul spre care prietenii tăi se îndreaptă după muncă sau școală, vizualizând poziția lor pe hartă. Cu funcția geo-tagging poți eticheta fotografiile pe care le vei sorta în funcție de locul unde au fost captate, în vacanța de vară sau într-o călătorie de afaceri. Funcția permite de asemenea utilizarea GPS-ului pentru alte aplicații folositoare pe telefonul Wave525.

Divertisment de calitate

Platforma Samsung bada oferă acces la o multitudine de aplicații de la Samsung Apps, magazin ce poate fi vizitat pe telefonul Wave525 sau calculatorul personal. Dispunând de o multitudine de jocuri, funcții de navigație, rețele sociale, e-book-uri, aplicații de sănătate și de stil de viață, Samsung Apps găzduiește cu adevărat un univers complet al experiențelor mobile. Poți descărca cu ușurință o aplicație fără a instala un software, doar accesând Samsung Apps direct pe telefon sau sincronizând dispozitivul la un calculator. Samsung Kies îți permite să navighezi Samsung Apps pe calculatorul propriu și să descarci fișiere mari și alt tip de conținut. Aplicațiile Java sunt disponibile pe Samsung Apps pentru Wave525, îmbunătățind astfel experiența cu o gamă și mai largă de conținut. Dispozitivul poate servi ca centru media complet, oferind experiențe bogate de divertisment cu un jack pentru căști de 3.5 mm și un meniu intuitiv pentru muzică și alte tipuri de conținut.

Samsung Wave525 este disponibil în România din 25 octombrie doar în magazinele Orange și ale partenerilor săi. Samsung Wave525 are un preț de 89 Euro.

Samsung Wave525 Product Specifications

Network

2.5G: GPRS/EDGE 850/900/1800/1900

Display

3.2" / TFT / 265K / WQVGA

Camera

3 Megapixel camera

Video

Video playing & recording
MPEG4, H.263, H.264

Audio

Music Player with SoundAlive, Music Recognition,
3.5mm Ear Jack, FM Radio/ Recording

Value-added Features

Open Mobile Platform ‘bada’

Integrated Messaging ‘Social Hub’

Samsung Apps (*Availability of Samsung Apps differs by country)

TouchWiz 3.0

Dolfin Browser 2.0

A-GPS, LBS

SMS/ MMS/ Email/ Video Messaging/Exchange ActiveSync

Accelerator Sensor

BPP(Basic Printing Profile), OPP(Object Push Profile),
PictBridge (USB Printing)

Offline & No SIM Mode
RSS Reader, Mobile Widgets

Connectivity

Bluetooth technology v 2.1
USB 2.0, MicroUSB
Wi-Fi 802.11n

Memory

80MB + microSD (up to 16GB)

Size

109.5 x 55 x 11.7 mm

Battery

1200mAh