.

Schneider Electric va participa la cea de-a XI-a ediție a evenimentului International Electric & Automation Show (IEAS), care va avea loc în perioada 8-11 septembrie, la Palatul Parlamentului din București. Compania va prezenta cele mai noi soluții de eficiență energetică, distribuţie electrică, soluţii de automatizări şi control industrial. „Tema ediţiei de anul acesta de la IEAS, dezvoltarea oraşului inteligent (Smart City), reprezintă un concept foarte apropiat de noi, deoarece Schneider Electric are o experienţă internaţională vastă în dezvoltarea oraşelor inteligente şi o preocupare constantă în rezolvarea provocărilor urbane. Vizitatorii de anul acesta vor avea ocazia de a descoperi noutăţile companiei în sectorul industrial şi în cel al clădirilor comerciale şi rezidenţiale, de a participa la demonstraţii practice şi de a testa autovehicule electrice alimentate cu ajutorul soluţiilor de încărcare Schneider Electric”, precizează Florentina Totth (foto), Președinte Schneider Electric România și Republica Moldova.

În cadrul IEAS 2015, Schneider Electric va lansa, în premieră naţională, o nouă gamă de variatoare de turaţie, Altivar Process, destinată industriei tratării apei (potabilă sau uzată), a petrolului şi gazelor, a mineritului, mineralelor şi metalelor, precum şi industriei alimentare. O altă noutate este gama de produse Altivar 1200, care cuprinde convertizoare de frecvenţă pentru aplicaţii de medie tensiune, cu puteri de până la 16.2 MW.

Printre soluţiile destinate sectorului industrial, prezentate de Schneider Electric la IEAS, se numără şi MachineStruxture. Funcţiile aceastei soluţii intuitive pentru automatizarea maşinilor şi roboţilor industriali vor fi exemplificate prin intermediul unui atractiv demo. De asemenea, gama de relee inovatoare Zelio Relays va fi prezentată în cadrul unui panou funcţional.

Tot la această ediţie a IEAS, Schneider Electric le va oferi participanţilor la târg o demonstraţie practică de diagnoză a întreruptoarelor de putere, cu ajutorul ProDiag Breaker, un performant instrument de diagnoză. Demonstraţia se va realiza din oră în oră.

Compania va aduce în fața publicului IEAS şi soluții destinate sectorului de clădiri, precum un panou funcţional Smart Panel şi un demo al acestei soluţii de management al energiei. În acelaşi timp, vizitatorii vor afla mai multe despre casele inteligente prin intermediul unui panou funcţional KNX şi al soluţiilor  HomeLYnk şi SpaceLYnk, care conectează toate funcţiile unei clădiri mici şi mijlocii. De asemenea, compania va aduce, în cadrul târgului, gama de întrerupătoare Unica pentru sectorul rezidenţial.

Schneider Electric va fi prezentă şi în zona exterioară a târgului, cu un stand destinat soluţiilor de încărcare a vehiculelor electrice.  

Pentru a rămâne conectaţi pe perioada evenimentului, Schneider Electric va oferi participanţilor posibilitatea să-şi încarce gratuit dispozitivele electronice, la standul companiei, utilizând prizele Unica USB.

IEAS este cel mai important eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice și automatizărilor industriale din România. Vizitat anual de aproximativ 4.000 de persoane, evenimentul este găzduit de Palatul Parlamentului în luna septembrie. Ediția a XI-a a acestui eveniment va începe marți, 8 septembrie, și va dura până vineri, 11 septembrie.

Compania Schneider Electric va putea fi vizitată zilnic, la standul A2 din Sala Unirii.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei și automatizări, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei 170.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 25 miliarde de euro în 2014, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

www.schneider-electric.com