.

Toshiba anunță în România, prin Scop, lansarea noului model Tecra M4, un notebook aniversar lansat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la producerea primului laptop pe baterie. Prin Tecra M4, un tablet PC high-end cu cele mai noi tehnologii încorporate și un design unic, Toshiba aduce pentru mediul de business mai multă siguranță, rapiditate și confort. Tecra M4 este un notebook de business, profesional, care îmbină perfect flexibilitatea cu multifuncționalitatea și confortul unui tablet PC.

Protecție maximă cu Toshiba EasyGuard Premium. Având Toshiba EasyGuard încorporat, Tecra M4 asigură o mai bună securitate a datelor, protecție a sistemului și conectivitate ușoară.

Între principalele funcții ale Toshiba EasyGuard Premium se regăsesc protecția anti-șoc, protecția datelor cu ajutorul Trusted Platform Module (TPM), facilități pentru conferințe și antenă integrată în display pentru conectare optimă fără fir (Diversity Antena).

Mobilitate și performanță. Tecra M4 e dotat cu tehnologia mobilă Intel Centrino alături de ultima generație NVIDIA GeForce 6 Series și (opțional) Tablet Multi Dock 2 sau Port Replicator III.

Tehnologie de scris de ultimă oră. Windows XP Tablet PC Edition 2005 oferă posibilitatea realizării textelor scrise de mână și transformarea acestora prin Windows XP Tablet PC. Modelul are display de 14.1'™'™ SXVGA+ (1,400 x 1,050) și butoane multi funcționale Windows security și ESC/Rotation.

6 posibilități de conectare: Wireless LAN 802.11b/g; Bluetooth V2.0 cu EDR; Port i.Link; Fast Infrared încorporat; Modem V.90 intern; Port Wethernet LAN 10/100/1000 Gigabit