.

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală noua serie de produse audio premium, Samsung Level - aceasta continuă succesul înregistrat de Samsung în categoria produselor mobile, oferindu-le utilizatorilor o gamă nouă de accesorii audio. Aceste produse aduc o experienţa audio performantă, un plus de confort și un design elegant. Seria Level este compusă din patru produse audio de top create pentru orice tip de utilizator de dispozitive mobile: Level Over, Level On, Level In și Level Box. Toate cele patru produse le permit utilizatorilor să răspundă la apeluri în timp ce au fișiere audio pornite și le asigură acestora cea mai bună claritate a sunetului în timpul convorbirii.

Level Over este cel mai performant model de căști de la Samsung, oferind o calitate superioară a sunetului HD, un design ergonomic, control touch și conexiune prin Bluetooth.  

Utilizatorii pot beneficia de un sunet profund și foarte natural cu ajutorul Dynamic Driver de 50 mm, cu 30% mai puternic decât magneții obișnuiți, realizat cu ajutorul tehnologiei de top Neodymium. Mai mult, datorită finisajelor produsului, realizate din celuloză bio, este înlăturat ecoul ce apare între margine și vibrațiile din interior, evitând bruiajele și oferind o experiență audio originală. Level Over folosește și un sistem hibrid de anulare a zgomotului, atât în interiorul căștii și cât și prin conectatarea unui microfon în exterior, care sesizează astfel ce sunete trebuie eliminate pentru ca utilizatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență.
 
În plus, utilizatorii pot instala aplicația Samsung Level, realizată cu scopul de a îmbogăți experiența Level Over. Aplicația poate fi descărcată atât din magazinul Google Play cât și din Samsung Apps. Utilizatorii pot acum să își personalizeze experiența audio, indiferent de genul muzical pe care îl preferă, de fișierele media pe care le dețin sau de mediul în care se află, datorită unui sistem EQ numit Samsung SoundAlive. Prin egalizatorul SoundAlive, Samsung Level Over ajustează EQ-ul pentru a crea un echilibru perfect al sunetului. În plus, Sound Alive le permite utilizatorilor să folosească efecte 3D, bass sau de claritate și pentru alte fișiere media, printre care muzică, servicii de streaming, jocuri sau filme. Sound Alive oferă o experiență unică cu 25 de setări pentru diferite scenarii media, cum ar fi: Pop, Rock, Jazz sau chiar modul Concert sau Cafe. Aplicația Samsung Level are o functie de protecție smart a volumului pentru prevenirea apariției deficiențelor de auz, dar și o funcție text-to-speech.

Level On combină stilul compact cu un confort superior al sistemului audio pentru a oferi o experiență premium și totodată captivantă a muzicii pe care utilizatorii o ascultă, oriunde s-ar afla. Produsul este conceput pentru a oferi o gamă întreagă de sunete naturale, cât mai exacte, împiedicând trecerea curentului de aer, datorită diafragmei duble de 40 mm.

Level In oferă un mediu audio cu adevărat captivant datorită celor trei difuzoare de care dispune, permițându-le utilizatorilor să se bucure de calitatea sunetului, acoperind sunetele joase, medii sau înalte, dar și de o separare cât mai clară a sunetului transmis.

Level Box este un difuzor Bluetooth compact și premium cu un design din metal solid, completat de o carcasă din metal. Cu un difuzor stereo mare (56mm) și un radiator pasiv, sistemul este optimizat pentru a oferi un sunet de cea mai înaltă calitate, puternic, animat și armonios. Hardware reduce zgomotul și înlăturarea ecoului, având un microfon încorporat pentru a oferi un sunet cât mai clar, perfect pentru apeluri și conferințe telefonice.

Utilizatorii pot alătura un smartphone cu conectivitate Near-Field Communications (NFC) lângă un Level Box pentru a realiza o conexiune ușoară și rapidă. Aparatele ce nu permit NFC pot fi conectate la difuzor prin sistemul one touch Bluetooth. Difuzorul poate fi manevrat foarte ușor datorită butoanelor încorporate ce le permit utilizatorilor să pornească sau să oprească o melodie, să ajusteze volumul, să accepte sau să respingă apeluri. Utilizatorii se pot bucura de o experiență audio de până la 15 ore neîntreruptă datorită bateriei reîncărcabile ce poate fi găsită la Level Box.

Specificații tehnice

Samsung Level Over            
 
Sound    50mm Bio-Cellulose Diaphragm with Neodymium Magnet
Active Noise Cancellation       
Bluetooth    BT 3.0  / apt-X, SBC       
Design    High elasticity sponge on the ear pad
Smooth leather-like material on the Headband       
Interfață    Smart Touch Control / 3.5 mm ear jack       
Funcții    S Voice
Bluetooth pairing
2mic noise reduction / Echo cancellation
Talk(Listening) / Standby time when ANC On : 15hr/30hr
Talk(Listening) / Standby time when ANC Off : 30hr/200hr        
Inbox    Premium carrying case / Micro USB cable
Detachable audio cable with microphone and remote controller
Plug adapter (for Airplane)       
Dimensiuni    175x190x78 mm, 350g    

Samsung Level On
 
Sound    40mm dual layered diaphragm       
Design    Comfort ear pad and Headband       
Interfață    3.5 mm ear jack       
Fucnții    S Voice       
Inbox    Premium carrying case
Detachable audio cable with microphone and remote controller       
Dimensiuni    161,75x181,4x70,4 mm, 209,8g    

Samsung Level In
 
Sound    Three-way speaker system
- 2 Balanced armatures (HD Sound for Treble & Mid-Range)
- 1 Dynamic speaker (Deep bass)       
Interfață    3.5 mm ear jack       
Funcții    S Voice       
Inbox    Premium carrying case
4 silicon ear tips, 3 memory foam tips       
Greutate    15,7g    

Samsung Level Box
 
Sound    56mm Large stereo speaker with passive radiator       
Bluetooth    NFC, Bluetooth pairing button       
Design    Compact & Metal design       
Funcții    S Voice
Speaker Phone (Conference Call)
Built‐In MIC & Noise reduction/Echo cancellation       
Inbox    Micro USB cable, Travel adaptor, 3.5 mm Audio cable       
Dimensiuni    164,3x62,3x69,2 mm, 600g    

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau obligații.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, tabletelor, calculatoarelor, camerelor video, aparatelor casnice, imprimantelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 286.000 de angajați din 80 de țări, cu vânzări anuale de peste 216,7 miliarde de dolari(US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.