.

RCS & RDS a lansat pe 11 aprilie Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile și rapide servicii de stocare, partajare și organizare a datelor personale, dedicat clienților săi, persoane fizice. „Prin lansarea Digi Storage, RCS & RDS continuă politica de a oferi servicii cât mai bine adaptate cerințelor și nevoilor clienților săi. Digi Storage oferă flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanentă de oriunde, oricând, oferind în același timp posibilitatea ca toate datele să fie într-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului și a tehnologiei de acces utilizate." precizează Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS. Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fișierelor (poze, filme, prezentări etc) care poate fi accesat de către clienții companiei într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS. Aplicațiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate.

Clienții Digi Net Fiberlink 500 și 1000 beneficiază gratuit de spațiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clienții pot opta pentru un spațiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 RON (TVA inclus) și pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus). Clienții pot solicita extinderi de spațiu de stocare până la 150 GB.

Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienții RCS & RDS pot obține datele de acces prin contul de client Digi Care. Interfața web Digi Storage reprezintă punctul de acces în contul de stocare de unde clienții pot descărca aplicația Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android și iOS, aplicația se poate descărca din store-urile Google și Apple.

Clienții DigiNet Fiberlink beneficiază de superviteze de download și upload, dar și de o rețea performantă de internet, care asigură transferul rapid al datelor, la cele mai accesibile prețuri.

Abonament Digi Net Fiberlink

Spațiu de stocare inclus

Tarif lunar

(RON, TVA inclus)

Fiberlink 50

N/A

29

Fiberlink 100

N/A

39

Fiberlink 500

20 GB

49

Fiberlink 1000

20 GB

59

Spațiu de stocare în Digi Storage

Tarif lunar RON (TVA inclus)

50 GB

3 RON

100 GB

6 RON

150 GB

9 RON

digistorage.rcs-rds.ro.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în Romania, Ungaria, Spania și Italia. Compania este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de televiziune prin cablu și satelit, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și alte servicii de conținut. Compania deține singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 stații locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 și 3, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World.