.

Din 1 iulie Severina Pascu este numită Director General al Regiunii Europa Centrală şi de Est. În acest rol, Severina îi succede  lui Betzalel Kenigsztein, care a preluat rolul de Preşedinte şi Chief Operating Officer al operaţiunilor Liberty Global din America Latină şi Caraibe. “Sunt încântată că Robert Redeleanu va conduce o echipă excelentă şi o companie cu rezultate în creştere. Robert are o carieră marcată de succese şi sunt convinsă că va fi un lider extraordinar pentru UPC România”, precizează Severina Pascu (foto). În noul său rol, Severina Pascu va conduce toate operaţiunile Liberty Global din Regiunea Europa Centrala şi de Est, care acoperã Polonia, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH.

Din 1 iulie Robert Redeleanu (foto) este numit Director General al UPC România. Robert Redeleanu, care are 40 de ani, este Chief Marketing Officer al UPC din 2013, responsabil pentru toate activităţile companiei din departamentele de marketing, vânzări şi comunicare cu clienţii. “Preiau o responsabilitate importantă – aceea de a conduce o echipă care a avut performanţe foarte bune pe o piaţă competitivă. Vom continua împreună să implementăm o strategie care a adus companiei aceste rezultate şi, ca întotdeauna, ne vom axa pe a oferi clienţilor noştri produse şi servicii inovative, o experienţă unică şi pasiune pentru excelenţă”, precizează Robert Redeleanu.

Severina Pascu a fost numită  Managing Director (MD) pentru UPC Ungaria şi UPC România în 2013. Înainte de această numire a fost, din 2011, Director General al UPC România, poziţie care a urmat celei de CFO al companiei, din 2008.  Înainte de UPC, Severina Pascu a fost  Director Corporate Finance pentru CAIB România, şi a avut roluri importante pentru KPMG şi Metromedia International, atât în România cât şi în Marea Britanie.

Robert Redeleanu şi-a început cariera în departamentul de marketing al Unilever South Central Europe. În peste 20 de ani de activitate, Robert Redeleanu a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă în marketing şi vânzări. Între 2006 şi 2009, a deţinut rolul de Director de Marketing pentru Unilever Rusia, Ucraina şi Belarus. Înainte de a se alătura UPC România, Redeleanu a fost Director General al companiei Scandia Română.

Despre UPC

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localitãţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.177.800 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare vitezã, Fiber Power 200 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile şi în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free şi Horizon Go. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc.

www.upc.ro

 

Despre Liberty Global

Liberty Global, plc. este cea mai mare companie internaţionalã de comunicaţii prin cablu din lume, cu operaţiuni în 14 ţări. Îi conectăm pe oameni cu lumea digitală şi le oferim posibilitatea de a descoperi şi experimenta posibilităţi nelimitate. Serviciile noastre - televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie - sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 27 milioane de clienţi. La 31 martie 2015, aceştia aveau 56 milioane de abonamente.

Brandurile Liberty Global includ Virgin Media, UPC, Unitymedia Kabel BW, Telenet şi VTR. Operaţiunile noastre includ totodată şi Liberty Global Business, divizia de servicii pentru companii şi Liberty Global Ventures, fondul nostru de investiţii.

www.libertyglobal.com