.

Au mai rămas doar câteva zile până la primul concert Mika în România, în cadrul evenimentului Orange Summer Party. Sambătă, 24 iulie, artistul britanic va concerta la Mamaia, pe plaja H2O. Alături de Mika vor urca pe scenă și australienii de la Cut Copy.

 

Muzica trio-ului australian Cut Copy este încadrată în curentul indie electronic, cu accente distincte de pop și influențe disco din anii ’80. De la înființarea trupei, în 2001, și până în prezent, Cut Copy au concertat în fața a zeci de mii de persoane în cadrul mai multor turnee internaționale, alături de nume precum Franz Ferdinand sau Daft Punk.

 

Întâlnirea cu Mika la Orange Summer Party înseamnă și întâlnirea cu cele mai fredonate hituri ale sale. Pe plaja din Mamaia vor răsuna piese precum "Relax (Take It Easy)", "Grace Kelly", "Big Girls (You Are Beautiful)" "Rain", "Love Today", "Blame It On The Girls" sau "We Are Golden", alături de piese noi, printre care și cel mai recent single al său, "Kick Ass (We Are Young)".

 

Concertele Mika sunt întotdeauna spectacole impresionante. Decorurile și costumele care se schimbă continuu și efectele speciale fac parte dintr-un spectacol efervescent care impresionează publicul din întreaga lume. Imaginarium Tour este cea mai complexă producție itinerantă de până acum a lui Mika, iar sâmbăta viitoare va ajunge și la Orange Summer Party.

 

Accesul la eveniment este liber. Pentru a evita aglomerația și problema parcării în zona de nord a stațiunii Mamaia, în ziua concertului, Orange va asigura transportul gratuit din gara Constanța și stațiile de transport în comun din Mamaia către plaja H2O cu autobuze supra-etajate care vor circula între orele 18:00 și 00:00.

 

Până la concert, fanii Mika își pot personaliza telefonul mobil cu cele mai îndrăgite hituri ale artistului, pot intra în concurs pentru a câștiga un week-end cu un prieten la Orange Summer Party și posibilitatea de a merge la concert cu elicopterul sau cu autocarul. De asemenea, fanii artistului își pot comanda gratuit, online, cartela SIM PrePay, în ediție limitată.

 

Orange a utilizat recent în reclamele sale piese interpretate de Cut Copy („Feel the Love") și de Mika („We are Golden" și „Good Girl Gone").

 

despre Orange

 

Orange este lider de piață în România cu 10.809.000 de clienți și venituri de 237 milioane de euro în primul trimestru al anului 2010. În 2009, Orange România a obținut venituri de 1,055 miliarde de euro. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicații din lume, cu peste 180 de milioane de clienți pe cinci continente.

Orange oferă o gamă extinsă de soluții de comunicații clienților săi, atât utilizatori individuali, cât și companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce și date fixe și mobile.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro