.

4YFN (Four Years From Now - 4yfn.com), un eveniment dedicat antreprenorilor din industria telecomunicațiilor mobile, parte din MWC (GSMA Mobile World Congress) își desfășoară cea de-a doua ediție la Fira Montjuic - Hall 8 în Barcelona. "Prioritatea noastră este să atragem atenție internațională asupra platformei Simfony IoT (Internetul lucrurilor), o experiență de utilizator singulară, ce permite managementul și operarea dispozitivelor interconectate. Produsul, în mod curent aflat în stadiu beta, permite companiilor de toate dimensiunile să creeze și să ruleze cu ușurință aplicații M2M. Beneficiind de oferta de conectivitate GSM globală și de un mediu vizual pentru definirea aplicațiilor, clienții noștri vor avea un loc în care își pot rezolva toate cerințele lor de business. Invităm potențialii clienți sau parteneri prezenți în Barcelona să încerce și să evalueze capabilitățile și flexibilitatea noastră deosebită, rezultate din eforturi susținute de cercetare și dezvoltare. În ceea ce privește creșterea pe termen lung, ne vom concentra în a oferi servicii personalizate pentru diverse industrii, păstrând în același timp minime costurile operaționale", precizează Bogdan Bălan, CEO & Fondator al Simfony Mobile.

Între 2 și 5 martie mai mult de 50 de startup-uri din toată lumea vor fi prezente, în încercarea de a-și dezvolta și a-și face cunoscută afacerea. În cadrul evenimentului, Simfony Mobile (simfonymobile.com) - primul smart operator din România de machine to machine (M2M), va expune produsele sale pentru mai mult de 5000 de vizitatori veniți din toată lumea. Deasemenea, Simfony va participa și la evenimentul principal din cadrul MWC (Hall M8 SU10, Fira Gran Via, Barcelona, Spain) în data de 5 Martie.

Compania a fost fondată în București, România în 2014 și este singura companie românească ce expune la evenimentul internațional dedicat startup-urilor.

Simfony Mobile se mândrește cu faptul că este o companie ce pune accentul pe inovație la începutul unei revoluții în industria telecomunicațiilor. Concentrându-se pe întreaga piață europeană de M2M, compania a fost creată din investiții private de aproximativ 100.000 euro și își propune să se dezvolte plecând de la practici corecte de afaceri alături de parteneri cu viziuni comune.