.

Soluția eAgriculture dezvoltată și implementată de Siveco România la Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) a câștigat marele premiu la categoria Vertical Market, în cadrul competiției European IT Excellence Awards 2010

"Acest premiu este o veritabilă (și foarte plăcută) surpriză, deoarece concurența a fost extrem de puternică. În acest an au participat 88 de companii din 16 țări. Proiectele care au intrat în competiție au fost într-adevăr de mare impact, amploare și complexitate. La categoria Vertical Market, am concurat cu firme importante din Marea Britanie - Anglia Business Solutions Ltd, CTI Group, ERI BANCAIRE SA, lucru care spune mult despre nivelul acestei competiții. După cum se știe, piața IT din Marea Britanie este una dintre cele mai concurențiale și mature din lume, iar proiectele desfășurate sunt uriașe. Reușita noastră este cu atât mai onorantă, cu cât exigența juriului este recunoscută ca fiind foarte ridicată. Este o confirmare în plus ca proiectul făcut de echipa noastră la APIA este unul dintre cele mai importante și complexe din Europa. La reușita acestui proiect au contribuit echipa SIVECO, cat si, foarte important, echipa din partea APIA", precizează Gabriel Lospa (FOTO), Director eAgriculture în cadrul Siveco România.

În cadrul aceleiași competiții, compania Siveco România a primit titlul de Finalist pentru implementarea soluției de Document Management la STX RO Offshore Tulcea (fost AKER Tulcea) și a soluției Siveco Business Analyzer la Banca Națională a României.

Premiile European IT Excellence 2010, susținute de publicația IT Europa, recompensează anual cele mai eficiente soluții software destinate organizațiilor comerciale și guvernamentale.

În 2008, Siveco România a obținut titlul de câștigător pentru calitatea implementării și pentru impactul proiectului SEI (Sistemul Educațional Informatizat), o altă realizare de referință a companiei, dar și a IT-ului din România.