.

Utilizatorii Vodafone România pot înregistra pre-comenzile pentru noul LG G Flex2 din 3 martie. Noul smartphone este disponibil la pre-comanda online, împreună cu abonamentul RED 39, la prețul de 199 euro (TVA inclus). Utilizatorii care vor achiziționa noul LG G Flex2 de la Vodafone vor primi, gratuit, un card de memorie microSD Kingston, de 16 Gb. În plus, toți utilizatorii care înregistrează o pre-comandă pentru smartphone-ul LG G Flex2, în perioada 3 martie – 19 martie 2015, vor primi, gratuit, și o carcasă specială. LG G Flex2 se distinge printr-un aspect elegant, o formă unică, performanță ridicată și o experiență îmbunătățită de utilizare. Terminalul dispune de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și de un ecran Plastic-OLED Full HD de 5,5 inci. Ecranul este integrat într-o carcasă curbată și este dotat cu o tehnologie de auto-reparare, ce poate corecta zgârieturile superficiale, în câteva secunde. Datorită funcției Fast Charge, smartphone-ul permite încărcarea bateriei de 3000mAh până la aproape 50%, în aproximativ jumătate de oră.

Noul smartphone LG G Flex2 poate fi pre-comandat pe site-ul Vodafone Romania, la adresa: https://www.vodafone.ro/shop/telefoane/lg-g-flex-2-titan-card16
In plus, clientii Vodafone vor putea opta, in premiera in Romania, si pentru noul LG Leon 4G. Terminalul, ce functioneaza cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si ofera un ecran generos, de 4,5 inci, va fi disponibil in curand in portofoliul companiei.

Recent, Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications. In urma dezvoltarilor continue ale Supernet™ 4G si a extinderii retelei 4G, utilizatorii Vodafone Romania se bucura acum de cea mai  buna experienta de voce si date, in retelele 2G, 3G si 4G. Aceasta este cea de-a cincea certificare furnizata companiei Vodafone Romania de catre P3 communications, in urma masuratorilor performantei retelei.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 443 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.