.

Staffan Eriksson este Product & Solution Manager, SmartTrust

Un număr de 176 de rețele la nivel mondial se bazează pe soluțiile oferite de SmartTrust, care este și un vânzător independent de SIM-uri și terminale, având 420 de mil. de abonați și peste 520 de mil. de carduri WIB. Cu un portofoliu de clienți ce include o mare parte dintre cei mai mari operatori mobili ai lumii, tehnologia SmartTrust oferă o acoperire a unui sfert din utilizatorii GSM la nivel mondial.
Smart a La Carte. Acestă soluție oferă logo-uri și tonuri de apel, ce duce la creșterea veniturilor cu 334.000 de USD/zi, conform datelor oferite de clienții companiei; mesageria instant generează, la rândul ei, o creștere a numărului de utilizatori de la 30.000 la 3,5 milioane în 4 luni; serviciile infotainment (horoscop, glume, știri, starea vremii etc.) - 60% din veniturile provenite de la serviciile cu valoare adăugată sunt generate de aceste servicii; serviciile interactive ce generează trafic - au produs o creștere de 5 ori a veniturilor din serviciile interactive, față de cele non-interactive; serviciile de localizare - au dus la o creștere de 10% a veniturilor.
Utilizatorii acestei soluții au generat cu 3 până la 5 ori mai multe accesări decât ceilalți utilizatori obișnuiți. În primele 18 luni de la lansarea acestei soluții în America Latină, utilizatorii au generat în medie 1 milion de cereri/zi.