.

D-Link, expert în soluții profesionale de rețelistică destinate companiilor și locuinței digitale, extinde gama de echipamente de supraveghere și anunță lansarea network video recorder-ului JustConnect DNR-2060-08P. Recorderul este foarte simplu de instalat și poate fi conectat la maximum opt camere IP fără a necesita un PC sau switch-uri suplimentare ("zero configuration"). Sistemul devine funcțional aproape imediat și este gata pentru a înregistra simultan audio și video, de pe toate camerele din rețea. Imagini live pot fi redate și transferate în timp ce se efectuează înregistrarea. Această tehnologie este bună pentru companiile mici - cum ar fi retaileri sau hoteluri – care au nevoie de un sistem de supraveghere video profesional, ușor de utilizat, la prețuri accesibile.

Gata de acțiune cu JustConnect

Video recorder-ul JustConnect recunoaște camerele D-Link conectate în rețea, le integrează automat în sistem și începe imediat înregistrarea. Imaginile înregistrate de cameră sunt afișate automat pe monitor sau TV, folosind portul HDMI sau VGA. Dispozitivul este primul de acest gen care utilizează caracteristicile unui DVR (digital video recorder) de tipul celor utilizate în domeniul analogic de supraveghere CCTV, pentru camerele IP, extinzând în același timp gama de funcțiuni pentru a include tehnologia de rețea de ultimă oră.

Video recorder-ul are spațiu pentru șase hard drive-uri de 3,5-inch SATA care pot stoca până la 18 terabytes de înregistrări video HD. Cele opt porturi PoE+ Ethernet încorporate vă ajută să conectați direct și să înregistrați simultan de pe mai multe camere IP chiar fără a fi nevoie să porniți calculatorul. Pe lângă MPEG-4 și M-JPEG, acest nou produs suportă și H.264 și înregistrează material video HD cu rezoluție de până la 1080p.

Ușor de administrat, oferă o multitudine de caracteristici

Cu JustConnect, managementul rețelei devine o chestiune extrem de simplă. Puteți accesa gama completă de funcțiuni rapid și ușor, folosind o telecomandă pentru a accesa panelul de operațiuni și afișarea on-screen. Această soluție vă oferă multiple caracteristici de înregistrare foarte practice: caracteristica integrată de detectare de mișcare a camerelor D-Link notifică sistemul la apariția unei acțiuni și începe imediat înregistrarea. În plus, puteți predefini intervale orare pentru pornirea și oprirea înregistrării. Aceasta reduce spațiul necesar de stocare pentru companii și simplifică procesul de administrare. Aplicația JustConnect+ mobile vă oferă siguranță sporită și puteți avea acces la imaginile live surprinse de cameră folosind un smartphone sau o tabletă.

DNR-2060-08P – caracteristici principale:

Opt porturi PoE+ Ethernet pentru conectarea a maximum opt camere de supraveghere IP D-Link

Instalare facilă, cu ajutorul plug and play

Oferă simultan transfer live, înregistrare și rulare a înregistrărilor (playback)

Acces de la distanță cu aplicația pentru mobil JustConnect+

Compresie H.264, MPEG-4 și M-JPEG

Capacitate de max. 24 terabytes sau 30 zile de înregistrări video HD folosind toate cele opt conexiuni

Detectare de mișcare, programator de interval orar și sistem alarmă

Disponibilitate

Network video recorder-ul JustConnect DNR-2060-08P este acum disponibil în România și poate fi comandat de la distribuitorii autorizați din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution, Omnilogic și SCOP Computers.

Despre D-Link:

D-Link este un producător mondial de echipamente pentru rețele, oferind produse inovatoare, de înaltă performanță, intuitive atât pentru companii cât și pentru utilizatorii casnici. De 27 ani, D-Link construiește "rețele pentru oameni", devenind designer, developer și producător mondial de produse și soluții pentru rețele, wireless, stocare, securitate și IP surveillance. Gama extinsă de soluții D-Link este ideală pentru mediile din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii, dar și pentru acasă, fiind furnizate printr-o rețea globală de parteneri și furnizori de servicii.

D-Link înțelege importanța accesării datelor și conținutului digital, a administrării, securizării și partajării acestora, și a utilizat în premieră tehnologii IP pentru a oferi o Locuință Digitală perfect integrată și experiență în rețelistica pentru afaceri. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.com/ro.