.

IBM Global Services și Sony Ericsson Mobile Communications au semnat în această primăvară un acord de colaborare prin care vor oferi soluții complete și sigure pentru piața marilor companii.

Soluțiile IBM, recunoscute în întreaga lume pentru performanțele lor, încorporează acum noul telefon inteligent P800 (foto stânga) de la Sony Ericsson. Aplicația este special concepută astfel încât companiile să își poată extinde soluțiile fără fir e-business, pentru a îmbunătăți mobilitatea și performanțele forței de muncă. IBM Global Services va deveni integratorul agreat al noului telefon inteligent P800 de la Sony Ericsson, compania incluzându-l de acum printre soluțiile pentru afaceri mobile pe care le oferă utilizatorilor-companii.

IBM și Sony Ericsson lucrează împreună pentru a ajuta companiile să crească aria de utilizare a echipamentelor mobile avansate și să mărească productivitatea unor domenii sau activități care necesită o mare mobilitate:

  • Aplicații destinate angajaților care lucrează mult pe teren; acestea includ selectarea și accesul la un număr de activități preinstalate. Camera digitală integrată a telefonului P800 poate fi folosită pentru a capta imagini și a face legătura între acestea și informațiile clientului, înregistrate în serverele companiei.
  • Automatizarea forței de vânzări; gestionarea comenzilor și precomenzilor și controlul stocurilor cu ajutorul caracteristicilor îmbunătățite ale ecranului telefonului. Acestea pot fi folosite de către reprezentanții de vânzări pentru a vizualiza comenzile și produsele comercializate, pentru a îmbunătăți timpul necesar desfășurării unei activități și accesului la o anumită informație.