.

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) își redefinește viziunea asupra smartphone-urilor, cu ocazia lansării ultimului flagship, Xperia 1, care include afișajul profesional și tehnologiile cinematografice oferite de Sony într-un smartphone frumos și elegant, care domină piața. „Am regândit brandul Xperia, pentru a le oferi clienților noștri experiențe de neimaginat”, precizează Mitsuya Kishida, Președinte Sony Mobile Communications. „Continuăm să depășim limitele în căutarea inovației, iar noul nostrum Xperia pune la dispoziție tehnologii autentice, cu o multitudine de funcționii profesioniste, pentru experiențe creative în zona divertismentului, cum numai Sony poate oferi”.
 
Bucurați-vă de afișajul inegalabil OLED HDR CinemaWide 4K, cu rată de aspect de 21:9
 
Filmele în formatul lor original vă stau în palmă, grație afișajului OLED HDR CinemaWide 4K, cu rată de aspect de 21:9<https://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-1/features/>. Xperia 1 vine cu o rată de aspect cinematografică și reproduce cu acuratețe culorile în care sunt realizate filmele, pentru o experiență vizuală fidelă intenției creatorilor.
 
 
Afișajul inegalabil este combinate cu tehnologiile Sony premiate, BRAVIA TV. X1 pentru motor mobil pune la dispoziție tehnologii de remasterizare datorită cărora vă puteți bucura de contrast, culoare și claritate indiferent ce vizionați, inclusiv conținut transmis în direct.
 
Xperia 1 este prevăzut cu gradație a culorilor de 10 biți, redând un număr uriaș de culori. Xperia 1 afișează niveluri mai profunde de negru, iar culorile par mai naturale. Inspirat de funcția Master Monitor de reproducere a culorilor, utilizată de tehnologiile profesioniste Sony, în studiourile de la Hollywood, modelul Xperia 1 vă oferă o experiență fără precedent în materie de acuratețe a culorilor, grație noua funcție Creator mode, care dă viață conținutului exact așa cum a fost imaginat de autor. Afișajul și tehnologiile originale de procesare a imaginilor suportă o gamă amplă de culori ITU-R BT.2020, precum și DCI-P3 cu Illuminant D65.
 
Lăsați-vă cuprinși de sunetul multidimensional Dolby Atmos
          
Această experiență vizuală supremă este îmbogățită de Dolby Atmos care vă poartă în miezul poveștii grație sunetelor fascinant de realiste, care vă împresoară. Componenta de reglaj audio pe Xperia 1 este dezvoltată în colaborare cu Sony Pictures Entertainment, pentru a garanta experiența mobilă așa cum a fost gândită de creatorii săi.
          
Experiența vă este întregită de componenta de gaming, pe care modelul o duce la următorul nivel. Afișajul de 21:9 vă oferă o perspectivă vizuală mai profundă, nerestricționată, asupra întregului joc. Funcția Game Enhancer optimizează performanța și blochează notificările nedorite, oferindu-vă și posibilitatea de a vă înregistra jocul și de a căuta sfaturi și indicații online.
 
Spuneți mai multe povești cu ajutorul înregistrării cinematografice și a fotografiilor precise
          
Realizați fotografii la nivel profesionist<https://www.sonymobile.com/global-en/xperia/photography/> cu ajutorul aparatului foto cu obiectiv triplu (12 MP), pentru orice situație și condiții de lumină; 16 mm pentru peisaje ample, un obiectiv versatil de 26 mm și o obiectiv telefotografic de 52 mm (echivalent de 35 mm).
          
Tehnologiile disponibile pe aparatele foto cu obiective interșanjabile, disponibile în binecunoscuta gamă α (“Alpha”) oferită de Sony, sunt moștenite de modelul Xperia 1, sub forma BIONZ X for mobile. Algoritmul stă la baza unei premiere mondiale: prima funcție Eye AF (Auto Focus) pe un smartphone, care aduce focusul clar exact la nivelul ochilor, oferind capacitatea de a realiza fotografii în rafală, cu o viteză de până la 10 fps AF/AE tracking (Auto Focus și Auto Exposure), pentru a vă bucura de precizie și expunere optima. Surprindeți imagini mai bune, în condiții de lumină scăzută, cu ajutorul obiectivului luminous F1.6 și a senzorului de imagine Dual Photo Diode, cu pixel pitch mare, de 1,4μm. Subiecții în mișcare vor fi surprinși cu claritate, iar imaginile for fi fascinant de clare, grație capacității de a reduce zgomotul RAW.
 
De asemenea, calitatea video pe modelul Xperia 1 este superioară grație colaborării cu inginerii din cadrul diviziei de camere digitale profesionale, cunoscută pentru brandul său CineAlta, în cadrul căruia se distinge camera cinematografică full frame digital „VENICE”<https://pro.sony/en_GB/products/digital-cinema-cameras/venice>. 
 
 
Puteți filma în tonul cinematografic natural, modificând apoi setările de culoare în funcție de expresie, cu ajutorul noii funcții Cinema Pro. Creați starea de spirit dorită, folosind una dintre cele 8 expresii disponibile pentru a vă transforma clipurile în povești cinematografice. Toate pot fi filmate în format 4K HDR, cu o viteză de 24 de cadre pe secundă și o rată de aspect de 21:9. Doar Sony pune la dispoziție această tehnologie profesională de top<https://www.sonymobile.com/global-en/xperia/technology/>, pe modelul Xperia 1, cu ajutorul căruia surprindeți surprindeți viața de zi cu zi, în stil cinematografic, cu Cinema Pro. 
 
De asemenea, Xperia 1 vă permite să creați capturi de ecran în format 21:9 pe materiale video în direct sau înregistrate, cu sau fără presetările de culoare menționate. Sistemul unic de stabilizare, care utilizează Optical SteadyShot cu un algoritm unic, asigură înregistrarea clară, fără ca imaginea să tremure.
 
Design subțire și ergonomic, de 21:9
 
Grație afișajului cu rată de aspect de 21:9, Xperia 1 se bucură de un design minimal și mereu la modă, care pune în valoare perfect afișajul splendid, în timp ce profilul subțire asigură confortul în utilizare. Carcasa subțire de metal încorporează sticla Corning Gorilla 6, pe partea frontală și pe spate, iar dispozitivul se face parte din clasa IP65/IP68 de protecție împotriva infiltrării apei.
 
Multi-ferestre 21:9, pentru mai multă productivitate
 
Afișajul unic, cu rată de aspect de 21:9, oferă o suprafață de ecran utilizabilă mai mare și este ideal pentru utilizarea simultană a două aplicații, pentru a putea vedea și face mai mult. Puteți împărți ecranul cu ușurință, cu ajutorul Side sense, aplicația super deșteaptă care deschide ferestre multiple, sau prin comandă vocală.
 
Xperia 1 arată la fel de bine pe cât se simte, fiind disponibil într-o gamă de culori care se potrivesc stilului dumneavoastră personal: negru, violet, gri și alb.
 
Puterea de a vă duce mai departe
          
Bucurați-vă de performanța incredibilă și eficiența energetică îmbunătățită, grație platformei Qualcomm Snapdragon 855 pentru dispozitive mobile. Aceasta oferă capabilitate LTE cu viteză mare, CPU cu până la 25% mai rapid și performanță GPU cu până la 40% mai bună, comparativ cu generația anterioară, precum și Snapdragon Elite Gaming, pentru a folosi cu ușurință aplicații și jocuri ce solicită intens procesorul.
          
Bateria cu capacitate mare, de 3330 mAh, combinată cu funcțiile Battery Care și Xperia Adaptive Charging, asigură un telefon activ pe toată durata zilei.
 
Accesorii
 
Modelul Xperia 1 va fi disponibil împreună cu o gamă de noi accesorii opționale:
 
  *   Căști stereo Bluetooth deschise, SBH82D<https://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/open-ear-bluetooth-stereo-headset-sbh82d/>, o pereche de căști deschise și ușoare, ce vă oferă posibilitatea de a vă bucura de muzică și de a da telefoane în mod wireless, permițându-vă să auziți zgomotele din mediul înconjurător.
  *   Suport-toc SCTI30<https://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/style-cover-touch-scti30/>, disponibil în culori complementare și prevăzut cu partea frontală transparentă, oferindu-vă acces la toate funcțiile modelului Xperia 1, chiar și când tocul e închis.
 
Disponibilitate
 
Xperia 1 este prevăzut cu Android 9 Pie și va fi disponibil pe piețele stabilite, începând cu sfârșitul primăverii 2019.