.

Sony Ericsson a lansat în România, pe 30 martie, șase noi modele de telefoane, printre care: W800, Z800, K750, K600, K300, J300, cât și o gamă largă de accesorii inovatoare. Pentru persoanele cu o viață de afaceri și socială activă, Sony Ericsson prezintă K750, un telefon mic, cu un design clasic, care combină o serie vastă de caracteristici de afaceri, divertisment și comunicare. W800, primul telefon walkman din lume, combină telefonul mobil și music player-ul digital cu o cameră foto cu rezoluție de doi megapixeli, fără a face compromisuri în privința calității.
Noul Z800, continuatorul modelului V800 produs special pentru Vodafone, beneficiază de toate serviciile rețelelor mobile în bandă largă 3G UMTS, precum video-telefonie, music streaming și descărcare de conținut.
Cu noul model K600, Sony Ericsson transformă 3G într-o tehnologie atractivă pentru publicul larg. Telefonul este un pionier în ceea ce privește design-ul, performanța și funcționalitatea. Modelul cu cameră foto K300 atrage prin simplitate, accesibilitate și prin capacitatea sa de a reda multe culori. K300 reprezintă telefonul mobil ideal pentru cei care fac primii pași în telefonia cu funcții de redare a imaginii.
Sony Ericsson a creat noul J300 pentru cei aflați în căutarea unui telefon accesibil, cu cele mai noi caracteristici de divertisment. Modelul descarcă videoclipuri și tonuri de apel și este echipat cu un motor pentru jocuri 3D. Sony Ericsson lansează GC95, primul său card PC quad-band UMTS/ EDGE. Acesta se adresează celor care au nevoie de acces ușor, de mare viteză la Internet și care călătoresc frecvent în mai multe țări ale lumii, de obicei oameni de afaceri tineri și foarte dinamici. Cu o gamă largă de accesorii inovatoare, Sony Ericsson sporește capacitățile telefoanelor mobile produse de companie: Bluetooth™ Media Center MMV-200, blitzul MXE-60, cablul de date Music Cable MMC-60, echipamentul handsfree stereo HPM-70, echipamentul handsfree pentru mașină HCA-60, casca Bluetooth Akono™ HBH-608 și casca Bluetooth Akono™ HBH-662.