.

Sony Corporation ("Sony") anunță lansarea "Sony Internet TV," primul televizor din lume cu platforma "Google TV", anunțată de Google Inc. ("Google"), Sony, Intel Corporation și Logitech în San Francisco. "Sony Internet TV" combină potențialul de creștere și accesibilitatea platformei bazată pe sistemul Android Google TV cu expertiza de lider în industrie a Sony, de la procesul de dezvoltare a produsului la marketing. Serviciul "Sony Internet TV" va fi lansat în S.U.A. în toamna anului 2010, în gama lansată fiind incluse un televizor cu o unitate tip set top box ce încorporează și o unitate Blu-ray Disc.

Ca parte din strategia de lansare în permanență a noi categorii de produs, Sony a creat un televizor, sub sloganul "În continuă dezvoltare", propunând noi moduri de vizualizare ce depășesc limitele convenționale ale percepției, extinderea serviciului prin descărcarea aplicațiilor și a altor opțiuni. De asemenea, noul produs beneficiază și de caracteristici uimitoare precum operare armonioasă și posibilități de multitasking. "Sony Internet TV" încorporează această viziune și reprezintă o nouă generație de televizoare ce nu doar oferă noi moduri distractive de vizionare TV prin integrarea fără precedent a internetului, dar poate de asemenea și să evolueze prin descărcarea aplicațiilor. Prin transmiterea flexibilității și a potențialului de creștere a platformei Google TV, Sony va putea oferi clienților săi acces ușor la un conținut vast și atractiv.

O dată cu dezvoltarea serviciilor și a conținutului disponibil prin Internet, eforturile Sony de creare a unui televizor sub sloganul "În continuă dezvoltare" vor fi încununate de posibilitatea de a livra acest divertismentul de pe internet direct în casele utilizatorilor. Mai mult, Sony va continua să aplice bogata expertiză în tehnologie de afișaj pentru a crea televizoare mereu atractive și captivante.