.

Sony România completează în această toamnă gama VAIO de business cu cel mai puternic model din portofoliu: VAIOZ13Z9. Noul notebook dispune de o serie de caracteristici care îl fac unic în rândul modelelor business de pe piață, integrând cel mai recent procesor Intel Core i7, două unități grafice în sistemul de grafică hibridă, patru unități SSD conectate în RAID, ecran Full HD de 13,1 inci și unitate optică BluRay.

Business la superlativ

Integrate inteligent în carcasa subțire a notebook-ului, procesorul Intel Core i7 și sistemul inovator, proprietar Sony, Quad SSD oferă performanțele unei stații de lucru profesionale cu o viteză de șase ori mai mare în transferul de date comparativ cu sistemele echipate cu HDD (hard disk drive). Astfel se reduce semnificativ timpul în care utilizatorii realizează orice tip de sarcină. Productivitatea este extinsă și mai mult prin intermediul conectivității 3G de bandă largă Vaio Everywair, care permite accesul la internet prin intermediul rețelelor mobile.

Noua serie Z marchează o premieră pentru notebook-urile VAIO fiind primul model cu ecran LCD de 13,1 inci Full HD (1920 x 1080) cu ilumare LED. Gama extrem de variată de culori acoperită (96% din întreaga gamă de culori Adobe RGB) asigură reproducerea fidelă a fotografiilor și fișierelor video în format Full HD. Rezoluția ecranului extinde de 1,5 ori spațiul de lucru pe desktop comparativ cu rezoluția standard 1600 x 900.

VAIO Z se diferențiază de celelalte notebook-uri ultra-portabile și prin soluția grafică hibridă proprietară. Noul Sistem Hibrid Grafic Dinamic optimizează în mod inteligent performanțele grafice în funcție de gradul de dificultate al activității comutând automat sau manual între unitatea Intel integrată și unitatea de procesare vizuală NVIDIA GeForce 330M.

Design și ergonomie

Carcasa noului VAIO Z este construită din carbon și aluminiu, beneficiind de un plus de rezistență. În plus, greutatea sistemului a fost redusă la 1,47 KG pentru o un plus de mobilitate. Designul elegant al modelului VAIO Z este completat de suportul pentru palmă, realizat dintr-o singură bucată robustă de aluminiu.

Pentru utilizatorii care lucrează până târziu în noapte sau pentru cei care lucrează în condiții de luminozitate scăzută, noua serie VAIO Z dispune de o tastatură iluminată și de un senzor de lumină ambientală. Senzorul detectează automat condițiile ambientale și corectează gradul de luminozitate al tastaturii și al ecranului LCD, asigurând o experiență de lucru confortabilă în orice mediu.

Interactivitatea cu sistemul este îmbunătățită printr-un buton de asistență VAIO montat pe partea frontală a carcasei, care ajută la întreținerea, diagnosticarea și optimizarea sistemului VAIO cu doar câteva clickuri de mouse.

Pentru productivitate maximă, noul VAIO seria Z e livrat cu Windows® 7 Professional original.

Accesoriile disponibile includ o stație de andocare/multiplicator de porturi, huse și genți de piele, manuși și baterii extinse.

 

 



Model

VAIO VPCZ13Z9E/X

Procesor

Intel® Core i7-640M

Sistem de operare

Windows® 7 Professional
(64-bit) Original

Memorie

6GB DDR3 SDRAM (1066 MHz)

SDD

256 GB Quad SSD

Ecran

33,3cm (13.1") 16:9 VAIO Display Premium Full HD (1920x1080p) bazat pe tehnologie LED

Placă grafică

NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU + Intel® HD Graphics cu 1GBB GDDR3 VRAM

Drive optic

Unitate optică Blu-Ray (citire/scriere)

Greutate & dimensiuni

1,43kg (împreună cu bateria furnizată);
210 x 23.8-32.7 x 314 mm (D x H x W)

Altele

WLAN 802.11a/b/g/n; VAIO Everywair WWAN; Bluetooth 2.1+EDR; tastatură iluminată; MOTION EYE camera; HDMI out; VAIO/Assist buttons;