.

Sony Mobile Communications a lansat Xperia L1 – un telefon inteligent cu finisaje netede, cu un ecran HD de 5.5” și o performanță sporită, toate la un preț de pornire accesibil. „Xperia L1 este un telefon inteligent care pune preț și pe formă, dar și pe funcții”, precizează Tsutomu Sato, Director al Global Product Marketing, Sony Communications. „Astfel, combină un ecran impresionant și o performanță sporită, cu designul reprezentativ Sony, cu care te poți mândri.”
 
Un telefon inteligent Xperia, care funcționează la fel de bine cum arată
 
Xperia L1 are un aspect premium – un ecran HD, de 5.5”, pentru o experiență de vizualizare captivantă și convingătoare, indiferent dacă te bucuri de conținutul preferat acasă sau când te afli în mișcare.
 
Toate acestea vin în designul atât de ușor de recunoscut, marca Sony; un cadru rotunjit, fără îmbinări vizibile, care arată minunat și este confortabil de ținut în mână.
 
Xperia L1 va fi disponibil în culorile clasice, negru și alb, dar și în varianta de roz, în piețele selectate – fiecare cu finisaje minunate.
 
Performanță în care poți avea încredere, cu putere sporită a procesorului și memorie extensibilă
 
La baza performanței sporite a Xperia L1 stau platforma Quad-core și funcția 4G LTE, acestea oferind o experiență rapidă și fără dificultăți.
 
Descărcarea și stocarea conținutului sunt la fel de ușor de realizat, grație memoriei extensibile de 256GB via microSD, pentru a stoca, în siguranță, imagini și clipuri video.
 
În plus, funcția „Smart Cleaner”, disponibilă și pentru Xperia L1, funcționează discret în background, pentru a asigura putere maximă – elimină în mod automat procesele neutilizate, precum și datele stocate în memoria cache, pentru o experiență fără întruperi și o durată de viață mai bună a dispozitivului. 
 
O interfață de utilizator care învață și se adaptează, pentru a face fiecare activitate mai ușoară și mai plăcută
 
Xperia L1 încorporează, de asemenea, motorul Sony Mobile „Xperia Actions”, care adaptează setările și modul de funcționare al dispozitivului la mediul înconjurător – modul „Noapte bună” va seta automat dispozitivul pe modul „Nu deranja”, cu o luminozitate a ecranului mai scăzută, în timp ce va asigura o încărcare continuă.
 
Lansat în 2016, „Xperia Tips” este asistentul tău personal – pune în relație preferințele tale, pentru a-ți oferi sfaturi rapide și relevante on-screen, care să te ajute să maximizezi experiența cu Xperia L1.
 
Xperia L1 va fi disponibil în piețele selectate din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Asia, America de Nord și America Latină, în ce-a de-a doua parte a lunii aprilie 2017.
 
 
Despre Sony Mobile Communications
 
Sony Mobile Communications este o subsidiară a Sony Corporation. Sony Corporation are sediul la Tokyo și este un lider mondial în ceea ce privește inovația în audio, video, jocuri, comunicații, dispozitive-cheie și echipamente de tehnologia informației, destinate atât consumatorilor, cât și profesioniștilor. Prin afacerile pe care le dezvoltă în domeniile muzicii, cinematografiei, internetului și divertismentului digital, Sony ocupă o poziție singulară de lider mondial în domeniul electronicelor și divertismentului. Grație portofoliului ce cuprinde gama de smartphone-uri și tablete Xperia™, precum și produse inteligente inovatoare, Sony Mobile Communications oferă cea mai bună tehnologie Sony, conținut și servicii premium, precum și acces facil la universul Sony de experiențe de divertisment în rețea.