.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii mondiali ai industriei de jocuri video, a anunțat că va lansa SOULCALIBUR VI în 2018 pentru PlayStation4, Xbox One și PC în format digital. Atât producătorii, cât și publisher-ul, sunt deosebit de încântați că legendara franciză va continua cu un nou episod, planificat să apară în timp pentru a celebra 20 de ani de istorie SOULCALIBUR. Două decenii după primul joc al seriei, SoulCalibur VI se va întoarce la origini, aducând totodată și noi mecanici de gameplay pentru a include lupte cu adevărat spectaculoase.

SOULCALIBUR VI este dinamic și dramatic deopotrivă, datorită graficii deosebit de spectaculoase aduse la viață de motorul grafic Unreal Engine 4. Jucătorii au în față o aventură care-i va purta prin nivelurile din secolul XVI, spunând povestea luptei dintre două săbii legendare, din perspectiva personajelor bine cunoscute ale seriei. Nu doar că nu va lipsi nici un erou deja văzut în cele cinci episoade de până acum, făcându-și apariția inclusiv Mitsurugi și Sophitia, dar producătorii promit și includerea de noi personaje. Inovațiile de la nivel de gameplay includ printre altele noul sistem Reversal Edge, care le permite jucătorilor să echilibreze mișcările ofensive cu cele defensive. Odată activat Reversal Edge, jucătorii vor putea să se apere de atacurile oponentului fără vreo întrerupere și să contra-atace în mod direct. Noul sistem va aduce un nou strat tactic jocului, ce va fi pus în evidență de noua cameră dinamică.

SOULCALIBUR VI va fi lansat în 2018 pentru PlayStation®4, Xbox One și PC în format digital  prin STEAM® ași alți distribuitori. Pentru mai multe informații despre  BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați https://www.bandainamcoent.com, urmăriți pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU sau conversația de pe Twitter https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU .