.

ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea noilor SSD-uri ADATA Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s. Echipate cu TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND Flash de ultimă generație și cu o mulțime de alte specificații, noul model SU750 oferă performanțe de top și fiabilitate, fiind o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc un upgrade accesibil.
 
 
Cu tehnologie 3D NAND Flash, noul SU750 oferă capacități de stocare mai mari, de 256 GB, 512 GB și 1 TB. Cu SLC Caching, unitățile pot atinge viteze de citire/scriere de până la 550/520MB pe secundă pentru a accelera performanța PC-ului. Utilizatorii se vor bucura de faptul că nu mai trebuie să aștepte deschiderea fișierelor sau încărcarea anumitor programe. 
 
În plus, fără componente mecanice, SSD-urile SU750 sunt mai rezistente decât HDD-urile. Ele sunt mai rezistente la șocuri și vibrații (1500G/0.5ms), oferind astfel o protecție mai bună a datelor. De asemenea, SSD-urile sunt silențioase și consumă mai puțină energie decât HDD-urile.
 
Tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) error correcting code permite SSD-urilor SU750 să detecteze și să remedieze erorile, pentru a asigura integritatea datelor și, astfel, să beneficieze de o durată de viață extinsă. Odată cu achiziționarea unui SSD SU750, utilizatorii pot descărca gratuit SSD Toolbox și Migration Utility. SSD Toolbox permite utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze SSD-urile SU750, oferind informații legate de starea unității, nivelul de uzură și despre durata de viață. 
 
Migration Utility este util în special pentru utilizatorii care efectuează mutarea datelor de pe un HDD pe SSD, deoarece permite backup simplu și direct, precum și migrarea datelor, inclusiv a sistemului de operare.
Sursa: COMUNIC@ȚII Mobile