.

Stuart s-a alăturat Turk Telekom Internațional și grupului Turk Telekom de când a preluat funcția de director general al Euroweb România la începutul lui 2012. În plus față de noua funcție Evers va continua să îndeplinească rolul de CEO Euroweb. „Această numire a venit pentru a întări și mai mult conexiunea dintre Euroweb și compania mamă și rolul pe care acesta îl va juca în strategia europeană pe care TTI o implementează în acest moment. Voi continua să supervizez și să conduc activitățile și obiectivele Euroweb și de acum încolo vom fi și mai aproape de perspectivele de dezvoltare la nivel global ale grupului", precizează Stuart Evers (foto), CEO Euroweb, director vanzari TTI.

Stuart Evers are o experiență de peste 17 ani în industria telecomunicațiilor, începându-și cariera în cadrul Eircom în orașul său natal, Dublin în 1996. De atunci el a lucrat pentru Czech Telecom, Telefonica, Tele Denmark, GTS și Euroweb. Pe parcursul carierei sale Evers a câștigat o vastă experiență trecând prin majoritatea sectoarelor industriei de telecomunicații din diverse piețe din Irlanda până în Kazahstan.

Stuart a absolvit cursurile DIT ale colegiului Trinity din Dublin si este membru al IMI si al Institutului European de Marketing.

Turk Telekom International este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Europa Centrala si de Est, Caucaz, Turcia si Orientul Mijlociu. Ofera o gama completa de servicii de internet si date, infrastructura si servicii de voce en-gross corporatiilor, operatorilor mobili, furnizorilor de cablu TV si internet. Turk Telekom international este detinut in proportie de 100% de Turk Telekom.

Turk Telekom International ofera servicii complexe si o retea unificata de operatiuni in peste 20 de tari in Europa Centrala si de Est, Turcia, Orientul Mijlociu si Caucaz.

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.turktelekomint.com