.

Vodafone este cel mai bun furnizor de servicii de comunicații Machine to Machine (M2M) din lume, pentru a patra oară consecutiv, potrivit unei cercetări independente efectuate de Analysys Mason. “Suntem încântați că strategia, viziunea și amploarea dezvoltărilor ne-au menținut pe prima poziție în clasament pentru un interval record – de patru ani”, precizează Erik Brenneis (foto), Director M2M, Vodafone. Clasamentul Analysys Mason M2M Scorecard furnizează o analiză independentă, amănunțită, în privința atributelor și capabilităților celor mai importanți furnizori de soluții de comunicații din lume. Fiecare furnizor este evaluat în funcție de cinci criterii, iar Vodafone este singura companie plasată pe prima poziție la toate cele cinci secțiuni, conducând clasamentul încă de la prima ediție, din 2011.

“Puțini operatori globali furnizează servicii M2M la cel mai înalt nivel, ceea ce face dificil procesul de a îl identifica pe cel mai bun. Vodafone gestionează cel mai mare număr de conexiuni, ceea ce reprezintă cel mai clar parametru, relevant ca amploare și execuție. De asemenea, are parteneriate de calitate, cabilități ale rețelei și claritate a viziunii, printre alte atribute remarcabile”, precizează Morgan Mullooly (foto), Analysys Mason.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

www.vodafone.com