.

În numai două luni de la lansarea în Timișoara, Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, are deja sute de șoferi parteneri și zeci de mii de pasageri în oraș. Timișoara este al treilea oraș din România în care Taxify operează, din 25 octombrie 2018. Platforma este disponibilă și în București, din 2016, și în Cluj-Napoca, din iunie 2018.
 
În concordanță cu viziunea companiei de a oferi câștiguri mari șoferilor parteneri, Taxify percepe comisioane mai mici cu 20% comparativ cu platformele similare. 
 
 
În plus, Taxify oferă flexibilitate șoferilor parteneri, care pot conduce oricând doresc, câștigând un venit suplimentar cu mașina personală. Spre exemplu, aceștia pot avea câștiguri de peste 1500 de lei săptămânal. Mai mult, șoferii parteneri pot beneficia de anumite bonusuri sau de comision 0, în funcție de activitatea lor.
 
 
Taxify reprezintă o alternativă modernă la transportul urban clasic. Pasagerii pot chema o mașină printr-o simplă apăsare de buton în aplicație, călătorind rapid, convenabil și în siguranță. 
 
De asemenea, pasagerii beneficiază de reduceri în aplicație de până la 50%, putând ajunge în orice destinație din oraș la prețuri accesibile. Spre exemplu, o cursă din centrul orașului până la Aeroportul din Timișoara costă aproximativ 23 de lei.
 
 
Taxify este disponibilă pentru iOS și Android.
 
Șoferii parteneri se pot înscrie aici.
 
 
Despre Taxify
 
Taxify este cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, conectând milioane de pasageri și șoferi parteneri din întreaga lume pentru a face călătoriile mai ușoare, mai rapide și mai convenabile.
 
Înființată de Markus Villig, Taxify s-a lansat în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise. 
 
Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați în peste 25 de țări din lume. 
 
 
Despre CEO Taxify
 
Markus Villig este fondatorul și CEO-ul Taxify. A înființat compania în 2013, când avea numai 19 ani, alături de fratele lui, Martin, care a lucrat la Skype. Markus a fost prezentat drept cel mai tânăr CEO al unei companii de tehnologie în topul Forbes Europe 30 under 30 și este cel mai tânăr fondator al unei companii care valorează peste 1 miliard de dolari din Europa.