.

Bandai Namco Entertainment Europe a anunțat că Tekken 7 va fi lansat pe lângă PlayStation 4 și pe Xbox One, și pentru prima dată în istoria francizei, și pe PC. “Tekken este cunoscut în întreaga lume pentru gameplay-ul uimitor, dar și pentru povestea complexă. Cu Tekken 7, fanii vor descoperi concluzia epică al întregii serii. Bandai Namco Studios folosește cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta un joc de cea mai înaltă calitate pe toate platformele majore: PC, Xbox One și PlayStation4. Nu uitați: indiferent că are loc în Tekken 7 sau în viața reală, fiecare luptă este personală! Pregătiți-vă să intrați în arenă”, precizează Delphine Janczak, Brand Manager al Bandai Namco Entertainment Europe.
 
 
Cu mai mult de 45 milioane de jocuri vândute în întreaga lume și o comunitate uriașă de fani, franciza Tekken este una dintre cele mai populare serii de jocuri, care aniversează peste 20 de ani de existență. Odată cu Tekken 7, Bandai Namco Entertainment și Bandai Namco Studios vrea să aducă o serie de inovații și îmbunătățiri, alături de cea mai extinsă listă de mișcări inclusă într-un joc video, păstrând în același timp ADN-ul seriei.
 
Așa cum a fost anunțat deja, Tekken 7 va include peste 30 de personaje (unele încă neîntâlnite), printre acestea regăsindu-se și un invitat special: Akuma din seria Street Fighter. Demonul cunoscut pentru tehnica sa care încorporează mișcări ”shoto” pare să aibă legături misterioase cu Kazumi, soția lui Heihach. Rezolvarea misterului legat de aceste personaje, le va dezvălui jucătorilor adevărata poveste a familiei Mishima! 
 
 
Pentru prima dată în istoria seriei, conflictul dintre Mishima Zaibatsu și G Corporation va fi redat folosind Unreal Engine 4. Astfel, Bandai Namco Studios va oferi momente memorabile  combinând scenele de luptă spectaculoase cu secvențe cinematice, care vor tăia respirația jucătorilor.
 
Pentru a sărbători anunțul lansării Tekken 7 pe Xbox One, Tekken TAG TOURNAMENT 2 poate fi descărcat gratuit pentru o perioadă limitată de utilizatorii cu abonamente Xbox Live Gold, de pe13 iunie 2016, ora 20:00 CEST, până pe 21 iunie 2016, ora 12:00 CEST. Jocul poate fi descărcat atât de pe console Xbox One, cât și de pe console Xbox 360, respectiv de pe pagina Xbox.com. Tekken TAG TOURNAMENT 2 poate fi jucat și pe Xbox One prin funcția ”backward compatibility”. Pentru mai multe informații despre Xbox One Backward Compatibility, vizitați pagina http://www.xbox.com/xbox-one/backward-compatibility. Promoția Tekken Tag Tournament 2 este limitat la țările în care jocul este deja disponibil.
 
 
 
Tekken 7, primul joc de lupte realmente next-generation, va fi lansat la începutul lui 2017 pe PlayStation4, Xbox One și PC. Noile mecanici de joc vor aduce o nouă viață seriei și vor întări lozinca francizei: Puterea este totul!
 
Tekken 7 face parte din lista de jocuri Bandai Namco Entertainment prezentate în cadrul E3, care mai include: Sword Art Online: Hollow Realization, GOD EATER: RESURRECTION, GOD EATER 2: RAGE BURST, JOJO’S BIZARRE ADVENTURE: EYES OF HEAVEN, MOBILE SUIT GUNDAM EXTREME VS-FORCE, Tales of Berseria, Warhammer 40,000: Eternal Crusade  și DRAGON BALL XENOVERSE 2.
 
Bandai Namco Entertainment E3 2016 poate fi găsit la standul 303 A&B în zona de mezanin al aripii de sud din Los Angeles Convention Center.